Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runner BBbgm by nostra
calicVXR:
svaka cast na trudu
Drnda:
nisam pogledao ima li na bb bloku isto kao na 50 ccm onaj pipac uz sam usis, tj na nekim 50 ima na nekim ne... ja sam lijepo tu izbusio borerom rupu, napravio navoj, i stavio onaj pipak sa klijesta kocionih od skutera, izgleda kao serijski :icon_thumright:
nostra:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Lipanj, 2011, 16:39:35 ---nisam pogledao ima li na bb bloku isto kao na 50 ccm onaj pipac uz sam usis, tj na nekim 50 ima na nekim ne... ja sam lijepo tu izbusio borerom rupu, napravio navoj, i stavio onaj pipak sa klijesta kocionih od skutera, izgleda kao serijski :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
problem je u tome što bi valjda morao blokove otvarati,a pred par dana sam jedva namolio jednog mehaničara da mi zategne glavu sa moment ključem...
s karbom se nebi zajebavo da ga nesfušarim...
-na pamet mi je pala prirubnica,jel bi se dalo na njoj kako izvesti?ako da s čim ubrtvit taj pipac da nema falš zrak???
Drnda:
ja nisam otvarao blokove , samo dobro napuni rupu gdje je usis da nebi upalo spene i to napravis, usisavacem povuces spenu i sve namontiras natrag
SPecial:
--- Citat: nostra - 21 Lipanj, 2011, 17:14:10 ---problem je u tome što bi valjda morao blokove otvarati,a pred par dana sam jedva namolio jednog mehaničara da mi zategne glavu sa moment ključem...
s karbom se nebi zajebavo da ga nesfušarim...
-na pamet mi je pala prirubnica,jel bi se dalo na njoj kako izvesti?ako da s čim ubrtvit taj pipac da nema falš zrak???
--- Kraj citata ---
Ja sam to radioo na original prirubnici,i lijepio sam super ljepilom,ali od toga nema kruha,pre veliki je to fuš.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju