Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runner BBbgm by nostra
fatal1ty:
Po ovoj vručini bi motor morao upalit bez čoka na zub... ja mita samo piknem po alnaseru i odma upali.
Vuče ti negdje zrak garant , čim on na 40 stupnjeva pali samo na čok kak spada.Ili je ultra očajno naštelan, ali sumnjam da može biti toliko loše...my guess prirubnica ili semerinzi ( a to ti je garant to jer ležajevi ti imaju pun k**ra* lufta, pa su sigurno i semerinzi u qrcu )
nostra:
ma da,ja isto mislim da su semerinzi/to jest falš zrak...
karb je naštelan dobro-upravo stigla pošta iz lagerosa-za kroz koji dan blokovi rastepeni...
fatal1ty:
ajd , samo polako s time, nemoj ih nabuđivat na silu da nemjenjaš zaćas opet :)
nostra:
bump
-napravljena generalka zamjenjeni ležajevi,semerinzi,igličasti,karike
-stavljen novi multivar+ kratki bijeli feder
-promjenjene prednje kočione pločice
-zadnja guma je nova sava 29-tka sporty
-nova inox šipka za nosač mašine jer se ova koju sam imao(bila je kompletna u navojima) spigala na jednom kraju...sad sam dao navoje raditi samo na krajevima..
-još struju riješiti i na tehnički :toothy9:
SPecial:
--- Citat: fatal1ty - 13 Srpanj, 2011, 12:12:27 ---Po ovoj vručini bi motor morao upalit bez čoka na zub... ja mita samo piknem po alnaseru i odma upali.
Vuče ti negdje zrak garant , čim on na 40 stupnjeva pali samo na čok kak spada.Ili je ultra očajno naštelan, ali sumnjam da može biti toliko loše...my guess prirubnica ili semerinzi ( a to ti je garant to jer ležajevi ti imaju pun k**ra* lufta, pa su sigurno i semerinzi u qrcu )
--- Kraj citata ---
Moj ne vuce nigdje fals pa kada se dobro ohladi makina ne moze upaliti bez coka. BBi su cudna stvar. hh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju