Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runner BBbgm by nostra
CoK:
--- Citat: nostra - 01 Srpanj, 2011, 11:06:15 ---jučer natočio gorivo do čepa,stalo je 9,20 L...
sa 5 L mješavine prije ovog točenja sam prošao 50 i nešto sitno km do prvog blicanja rezerve ,na benzinskoj sam bio sa 58 pređenih km-pošto je rezervar 12 L po nekom grubom proračunu potrošnja bi trebala max biti 6 L-više prema 5 nego prema 6L,ali nakon ovog rezervara ću vidjeti pravo stanje...
jedno pitanje zanimaju me dimenzije ležajeva i semeringa radilice,isto tako i igličastog...
-imam ove mjere : Lezaj radilice 25*68*12
Semering 24*35*7
-jel to ok?
--- Kraj citata ---
sa gljivom i 25icom? tesko, bit ce prije 7 pa prema 6
igor.sb:
gljiva s poklopcem za kisu nije gljiva
CoK:
--- Citat: igor.sb - 02 Srpanj, 2011, 00:34:29 ---gljiva s poklopcem za kisu nije gljiva
--- Kraj citata ---
to je gljiva s poklopcem
SPecial:
--- Citat: CoK - 02 Srpanj, 2011, 09:43:55 ---to je gljiva s poklopcem
--- Kraj citata ---
Gljivbox
nostra:
nakon 161 km pređenih sa 9,2 L je prvi puta zablicala rezerva,tako da je potrošnja vrlo dobra...
stigli dijelovi:karike,gas sajla,amortizer,rucica kocnice prednje,akumulator,kocione plocice,još se cekaju ležajevi i semerinzi+iglicasti iz lagerosa i krece kemijanje...
slike uskoro
uzet cu još prednju vilicu i vjerovatno instalaciju drugu od struje jer ovak se nemogu navecer voziti niti proci na tehnickom pregledu...
-jedna stvar me fascinira-sad kak su krenuli ovi dani da je vruce ubitacno nemoram više gljivu skidat i cijelu ceremoniju paljenja raditi nego je dovoljno samo cok podici i upali :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju