Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

runner BBbgm by nostra

<< < (24/28) > >>

nostra:
je gore je,vozim se svaki dan,ali samo  po područjima di ima manje policije,nema svjetala-čekam sad sa web shopa dijelove,uzeo sam si u ami trade-u karike,uzet ću odmah i semeringe i ležajeve za radilicu pa će sljedeći tjedan bit tuto kompleto izservisiran...

@Bogus@problem je što nemam izvode za akumulator na instalaciji-ti bi mi baš ti mogao pomoći naći kud da žice stavim jer znam da znaš to jako dobro...ja blejim u shemu i blejim ali niš ne kužim...

još jedan problem imam,konstantno sa prvim paljenjem-to jest paljenjem nakon cca-2-3 sata stanke,neće upaliti niti sa povučenim čokom niti sa spuštenim-upali tek kad ga zakurblam 1 do 2 puta sa skinutom gljivom i da ga rukom skroz zatvorima-nakon toga maknem ruku i kresne bez j****ti-dok su stanke između paljenja manje od sat vremena pali bez čok i sa čokom odmah...

danas sam skoro na kičmi završio malo sam probavao na zadnji-top speed na zaobilaznici bez spuštanja za 10-15 kmh jače nego sa trophyem-po satovima od pure jeta koji su lagali cca 3-4 kmh-spuštern dolazim do slova e na dnu kmh natpisa runner

potrošnja bi mogla biti cca 6-7 litara,110 dizna je unutra,jer je sa 100 diznom bila siromašna skroz smjesa sad je gutenberg-danas sam još za jedan zub podigao iglu-sad je na 2 zarezu odozgora...

Drnda:
serijala masina, serijski karb mikuni 20?
ako je, onda je 5l max sto bi trebala trositi

nostra:
nije serijala,mislim cilindar je netaknut,glava spuštena za milimetar-brtva pod cilindrom 0,8...
multivar,karb dellorto 24 gljiva kao e5 bez poklopca jer ga s poklopcem guši totalno-nejde lurcu kad poklopac stavim-a manju diznu od 100 nemam da probam poklopac gore i cca 90-95 dizna...
spuh je od sr-ke,nisam još ubo dobar od sp-a,to je plan na zimu uz vxr vilice

Drnda:
aha, nisan skontao da je veci karb.. onda nezz koliko bi trebao trositi... ali evo meni 150 ac s turpijanim cyl, spustenom glavom , multijem sa 9.5 gr rolama i jolly moto 172 spuhom trosi 6 litara, e, cok je stalno ukljucen jer nemam instalacije ukopcane na skut a kako je el cok, onda ga nema sto spustiti...

nostra:
iskreno neznam kolika će biti potrošnja,usipo sam 5 litara mješavine i nakon 50 km mi se danas prvi put lampica upalila na rezervaru od 12 l,znači on bi trebao imati barem 2 l rezerve-po tome je 3 litre na 50 km,ali od tih 50 je sigurno 40 km pun gas bio jer je bilo štelanja a i tek sam kreno voziti pa naravno da mu testiram limite...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju