Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
runner BBbgm by nostra
nostra:
krenuo skrpat ga koliko toliko i vozit se-prvo paljenje...
završilo je tak da sam cca 40 min kurblo i cca 1:20 drko po crijevima rezervaru i karburatoru...
iskre ima!!!
goriva ima i u međuspremniku i u malom filteru na crijevu,neće pa neće,sa špricom mu dam goriva u cilindar ,upali na 3-4 sec kad to potroši kmek,krepa...
mislim nema u čašici goriva ,skinem karb i ko na prijašnjim karbovima koje sam imao nakrenem ga(na njima plovak nije bio dobar) nema goriva reko nema ni u čašici,rastavim ju goriva ko u priči :dontknow:
vakum u bloku-onaj pipac nisam sa loctitom prešao nego samo nabio-možda do toga,ili do čega???
falš zraka nemože imat nigdje osim na semerinzima a i oni će ići dolje uskoro...
zašto iz čašice neide gorivo van???
da napomenem pogledo sam i onaj filter što je ispod cijevčice na koju se spaja crijevo s gorivom,pogledao da nije začepljena dizna-sve je ok...
tak sam se htio provozat,preee lud sam trenutno i idem u birtiju se ubit iz jada :sad1:
CoK:
sta je sa cokom?
vakum sto si stavljo na usis, gdje si spojio to crijevo, na slavinu goriva, ili na pumpu goriva?
Hrga:
Ja sam tako tri dana palio svoj, iskre ima, goriva ima, sve ok, al nikako da upali i radi.
EDIT:
Sad sam malo pregledao shemu instalacije, probaj prvo na bijelu, smeda nije nikako. Znaci samo jednu zicu stavis kraj ove u konektor od cdi-a (kraj bjele) i na masu negdje, jbg to je meni bilo, malo se cini glupo al ono... Tako da ti istovremeno ta bijela bude ustekana u cdi, i da ima masu...
nostra:
probao sam Cokov savjet,skinuo filter nema ništa zatvorio skroz karb rukom ,opet ništa,promjenio usis,stavio od 50-ice sa malossi karbonskim lamelicama,opet niš-to jest malo dobio na sec. dvije i kmek...
poludio,uzeo crveni cdi od sp-a i na zub to jest na zakurblaj bam radi,neide za sad u rikverc :toothy10:,a nadam se i da neće krenuti u nazad :hmh:...
odvozio cca 10 km vuče dobro,na leru ima dosta vibracija,nije baš milina kao 50 ccm,ali inače osim toga vibracije nikakve...
e sad za koji vikend ležajevi i semerinzi,i sutra naručiti sve što nedostaje...
Bogus:
nostra, jel si stavio 150 ccm gore? :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju