Općenito > Generalno o skuterima

Američki skuteri

<< < (6/8) > >>

S.F. sf2:
edelbrock karbovi su na razini prve gen. ubrizgavanja tak da to bas i nije za odbacit a kaj se tice amera-njihov bezobzirni kapitalizam koji gleda samo na profit a ne na ljude je i doveo do ovakve situacije u svijetu,zato kus oni koji misle da su ameri bog i batina

Drnda:
emire, nije bezveze motor veike kubikaze a malo konja... malo promuckaj glavom pa ces shvatiti... te aute treba postovati.. necu ulaziti u raspravu, samo sam to htio napomenuti, nisi u pravu..--

Mr J:
Drzite se teme, molim...

EmirF121:

--- Citat: Drnda-1 - 31 Srpanj, 2009, 19:09:36 ---emire, nije bezveze motor veike kubikaze a malo konja... malo promuckaj glavom pa ces shvatiti... te aute treba postovati.. necu ulaziti u raspravu, samo sam to htio napomenuti, nisi u pravu..--

--- Kraj citata ---
Meni jest bezveze, znam ja šta to znači vrlo dobro, izdržljiviji motor, i ja ta auta ne poštujem kao i velika većina jer su čisto sranje, neudobnost, potrošnja, ružan izgled, nema nikakve savremene tehnologije, i nemoj mi ti pričati o autima svega ti, prije bih sebi uzeo E 350 coupe sa V6 motorom i 400 ks i pojeo američka sranja u svakom segmentu.

sfreak:
jebao vas mercedes...

ja vozim jednog i auto je najgori od svih koje sam vozio...americki auti su americki auti...vecina ih je legendarna...a sad ti postuj ili ne...

sve sto si ti naveo meni je suprotno...izgled odlican, suvremena tehnologija mi ne treba (ja vozim auto, ne vozi on mene)...potrosnja me zaboli kita jer ga sigurno ne bi vozio ovdje vec u americi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju