Općenito > Generalno o skuterima
Američki skuteri
luna500rr:
Nikad neću zaboravit kako me opra onaj nigro na Velikoj Gospi prosle ili pridprosle godine u proloscu :angry9:
DvdAerox:
ne kuzim, to su motori sa cvt, ne skuteri.. a u tome su, valjda, prvi... sad kad se maljossi i poljini pocmu prodavat preko bare haha..
stunt_master:
--- Citat: shegy - 29 Srpanj, 2009, 09:23:54 ---da nije amerike sve bi bilo super kao i prije.. gorivo bi bilo 5kn ak ne i manje nebi bilo krize i svih gluposti!
--- Kraj citata ---
potpuno u pravu...
EmirF121:
Amerikanci nisu čuli za direktno ubrizgavanje, kod njih je karburator još bog. Pogledajte samo njihova auta, digneš mu haubu, sve kromirano, 6000 ccm a 150 ks, samo sranja prave, niti jedno njihovo auto ne valja. Novi Ford Mustang npr. kad mu digneš tapacirnuge vidiš žice raznih instalacija koje su sprovedene pored nogu. Gdje će te to naći kod europskih automobila? Zamislite kad bi Amerikanci pravili skutere.... :laughing6: :laughing6: :laughing6:
sfreak:
idete mi na k**ra*...
necu imenovat osobe posebno, ali ce se prepoznat...malo previse serete...naprave ono, naprave ovo...nista ne valja...glavno da ste vi isto napravili pa vam valja...
za razliku od nas ameri su bog i batina, ne ukljucujem razvijene europske zemlje...njihovi auti su takvi kakvi jesu, slabi a okretnog momenta da te pojede...pa sta ako su karbovi na njima, boli njih k**ra* dal im trosi 20 ili 30 litara...
fala bogu da ce vozit motore i da ce se smijat skuterasima...kupuju motore za sicu i polazu sa 16 vozacki...pa ja bi se prvi smijao u redu...ful sam na vagi, uzet skuter ili pravi motor...
fala bogu da ce ispitivat sta je ovo i sta je ono kad nikad nisu vidjeli...pa nisu oni krivi sto se skuteri ne uvoze (osim piaggia i aprilie) i sto imaju automatike...iako imaju oni i rucnih mjenjaca ne brinite se...
ja cu prvi se preselit preko bare ako budem imao priliku, a trazit cu je...pogotovo za znanjem koje imam, bolje cu proc tamo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju