Općenito > Generalno o skuterima
Američki skuteri
S.F. sf2:
--- Citat: EmirF121 - 31 Srpanj, 2009, 20:23:05 ---Meni jest bezveze, znam ja šta to znači vrlo dobro, izdržljiviji motor, i ja ta auta ne poštujem kao i velika većina jer su čisto sranje, neudobnost, potrošnja, ružan izgled, nema nikakve savremene tehnologije, i nemoj mi ti pričati o autima svega ti, prije bih sebi uzeo E 350 coupe sa V6 motorom i 400 ks i pojeo američka sranja u svakom segmentu.
--- Kraj citata ---
o kojim americkim autima pricamo? danasnjim muscle,muscle 60ih ili nesto trece? i btw. ta mecka o kojoj pricas ima oko 260ks a ne 400 :laughing6:
area mf:
daj jebla vas amerika,žive na račun cijelog svijeta,to su smetlari, ljudi bez kulture i tradicije....auti su im smeće a i motori
usporedba:američki auti od 6000ccm imaju 200ks i troše preko 20 litara
za razliku od japanaca 2000ccm motor i 400ks pa sad gledaj šta bi vozio....
area mf:
--- Citat: sfreak - 31 Srpanj, 2009, 18:24:51 ---idete mi na k**ra*...
necu imenovat osobe posebno, ali ce se prepoznat...malo previse serete...naprave ono, naprave ovo...nista ne valja...glavno da ste vi isto napravili pa vam valja...
za razliku od nas ameri su bog i batina, ne ukljucujem razvijene europske zemlje...njihovi auti su takvi kakvi jesu, slabi a okretnog momenta da te pojede...pa sta ako su karbovi na njima, boli njih k**ra* dal im trosi 20 ili 30 litara...
fala bogu da ce vozit motore i da ce se smijat skuterasima...kupuju motore za sicu i polazu sa 16 vozacki...pa ja bi se prvi smijao u redu...ful sam na vagi, uzet skuter ili pravi motor...
fala bogu da ce ispitivat sta je ovo i sta je ono kad nikad nisu vidjeli...pa nisu oni krivi sto se skuteri ne uvoze (osim piaggia i aprilie) i sto imaju automatike...iako imaju oni i rucnih mjenjaca ne brinite se...
ja cu prvi se preselit preko bare ako budem imao priliku, a trazit cu je...pogotovo za znanjem koje imam, bolje cu proc tamo...
--- Kraj citata ---
a tebi kolega sretno bum se ti brzo vratil vamo :icon_thumright:
dino gp1:
--- Citat: Mr J - 31 Srpanj, 2009, 19:34:18 ---Drzite se teme, molim...
--- Kraj citata ---
Mr J vas je lijepo upozorio, nastavi li se ovako tema će biti zaključana :angry7:
sfreak:
--- Citat: area mf - 31 Srpanj, 2009, 20:46:04 ---a tebi kolega sretno bum se ti brzo vratil vamo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ne kazem ja da cu ici 100% tamo...ali da cu nastojat kroz zivot ocu...di god da se preselim vratio se ovdje ne bi tako da ono...mozda kakva vikendica i to je to...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju