Općenito > Generalno o skuterima

Američki skuteri

<< < (4/8) > >>

Biker(ss):
ameri su debili koji ne znaju mjenjati brzine. Što bi bilo da ja s traktorom dođem u New York...kako bi oni mjenjali brzine...lol

Lazo:
meni se od amerikanaca sviđaju samo čoperi, chevrolet camaro ss i jessica alba  :icon_thumright:

_aerox_:
hahah,pa samo oni mogu zmislit tak nekaj...pacjentno i debilno,fkt uzas,ne svidja mi se nimalo

luna500rr:

--- Citat: _aerox_ - 31 Srpanj, 2009, 02:30:22 ---hahah,pa samo oni mogu zmislit tak nekaj...pacjentno i debilno,fkt uzas,ne svidja mi se nimalo

--- Kraj citata ---

Mi ovde patimo sto nam skuteri nemaju brzine, a oni stavljaju CVT na chopera :binkybaby:

stipe:
dosli mi gosti iz kanade, govori decko da kod njih skoro pa nitko ne vozi ovakve skutere kao nase, da su uglavnom veliki motori...
da kad netko prodje sa skuterom, da mu se smiju :D

i jos sam ga vozija u firminoj lancii kappi, ono, malo sam stiskao i to, a on se cudi da kako dobro minjam brzine, da cu ga morat naucit :D :D :D

automatik, cini ljude glupljima...

i da, parkirali kraj runnera 180sp, i on pita da sto je ovo, da jel ide ikako...

kad sam mu objasnija, nije mi virova, a kad sam reka da vidi koliko mu pise na brzinomjeru i kad je dosao vlasnik i stisnija ga, osta je u cudjenu...
ma bizi, misle da je kod njih sve najbolje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju