ma napravio bi ja to al neznam a stari je reko da nece on se s time zezat da nest ne zaje** hehe
ma jos gore ide variomat polini speed control, auspuh (frend ce ga napravit, ma bit ce ko pravi
) opruge tvrdje, veca dizna a airbox sam sad vec sredio
probusio sam za pola centimetra vecu rupu i umjesto spuzve uzeo komarnik i stavio 3 sloja jedan na drugi zasio ih zajedno i odrezo isto kakva je i spuzva bila i samo jos veca dizna i mora 80 ic
sad ide 70 s time da ga do 60 razvuce i onda nateze do 70
i naravno za styling kupujem dulji amortizer da ga dignem lijepo, odrezo zadnji blatobran tu mi je bio problem zato sto mi je karb direkt otvoren tak da je sranja mogo bacat po njemu onda sam lijepo probusio rupe tam di kaciga ide i uzeo komad gume i kroz te rupe provuko sarafe i gumu zasarafio, zmigance zasarafio dolje di ide undertail i tablicu na dekl, i planiram jos kros korman uzet al onda mi je problem di cu stavit npr. prekidac za zmigavce, a moram ih imat jer kod nas s murijom ima problema dosta tak da imam vec i previse kazni koje automatski -> dobrotvorni rad hehe jbt kad sve bude doslo na naplatu pa necu godinu dana dc doma
ma postat cu slike kad ga cijelog sredim
hehe ma pila nema sta