Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
Ok, ja sam htio onog koji najmanje dimi a sta piaggio preporuca?kod Horvata su mi rekli da je piaggio raskinuo ugovor za ulje sa seleniomda sad ima Agip ulje.
Koristim Silkolene Scoot Sport 2 i zadovoljan sam s tim uljem
totalne sintetike jaako nepotpuno izgaraju na slabijim motorima i zato ih za vespu treba obavezno izbjegavati..polusintetike čišće i potpunije izgaraju, manje stvaraju taloga na dijelovima ispuha i zato se preporučaju..
Citat: dino gp1 - 26 Listopad, 2008, 11:27:59Koristim Silkolene Scoot Sport 2 i zadovoljan sam s tim uljem ja sam do nedavno koristio iskljucivo full sintetiku koju sam placao preko 150kn.Sad koristim scoot sport 2 koji je polusintetika i covjek nebi reko da motor cak radi bolje na to ulje nego na full sintetiku a i jeftinije je tri puta.Full sintetika je dobra ali samo za masine koje se vrte debelo preko 10000 obrtaja i po meni se neisplati bacat tolike novce za takvo ulje pogotovo na serijskim masinama i base kitevima.Ja sam to nazalost dosta kasno skuzio i nadavao se novaca bezveze jer nisam vjerovao sta drugi kazu al nema veze.
Citat: 2TDottore - 29 Listopad, 2008, 09:35:38Citat: dino gp1 - 26 Listopad, 2008, 11:27:59Koristim Silkolene Scoot Sport 2 i zadovoljan sam s tim uljem ja sam do nedavno koristio iskljucivo full sintetiku koju sam placao preko 150kn.Sad koristim scoot sport 2 koji je polusintetika i covjek nebi reko da motor cak radi bolje na to ulje nego na full sintetiku a i jeftinije je tri puta.Full sintetika je dobra ali samo za masine koje se vrte debelo preko 10000 obrtaja i po meni se neisplati bacat tolike novce za takvo ulje pogotovo na serijskim masinama i base kitevima.Ja sam to nazalost dosta kasno skuzio i nadavao se novaca bezveze jer nisam vjerovao sta drugi kazu al nema veze. Gdje ti kupiš scoot sport 2 za 50kn , mene je došlo 80kn
ma stihl je strava
Citat: neer - 30 Listopad, 2008, 15:23:01ma stihl je strava je al je mineralno kolko ja znam pa ga ja zbog tog razloga nebi stavljao jedino ak si sam radis mjesavinu.
Citat: 2TDottore - 30 Listopad, 2008, 17:03:30Citat: neer - 30 Listopad, 2008, 15:23:01ma stihl je strava je al je mineralno kolko ja znam pa ga ja zbog tog razloga nebi stavljao jedino ak si sam radis mjesavinu.Ja sam vozio 1 god. na tom ulju i nista se nije desilo.