Općenito > Retro-skuteri
Koje ulje?
2TDottore:
--- Citat: ivanm - 29 Listopad, 2008, 10:02:33 ---totalne sintetike jaako nepotpuno izgaraju na slabijim motorima i zato ih za vespu treba obavezno izbjegavati..
polusintetike čišće i potpunije izgaraju, manje stvaraju taloga na dijelovima ispuha i zato se preporučaju..
--- Kraj citata ---
Bas to. :icon_thumright: Neznam zasto piaggio preporuca za serijske masine Agip full sintetiku. :dontknow:
ivanm:
zato kaj imaju veću zaradu na tome..
dino gp1:
--- Citat: 2TDottore - 29 Listopad, 2008, 09:35:38 ---
--- Citat: dino gp1 - 26 Listopad, 2008, 11:27:59 ---Koristim Silkolene Scoot Sport 2 i zadovoljan sam s tim uljem :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja sam do nedavno koristio iskljucivo full sintetiku koju sam placao preko 150kn.Sad koristim scoot sport 2 koji je polusintetika i covjek nebi reko da motor cak radi bolje na to ulje nego na full sintetiku a i jeftinije je tri puta.Full sintetika je dobra ali samo za masine koje se vrte debelo preko 10000 obrtaja i po meni se neisplati bacat tolike novce za takvo ulje pogotovo na serijskim masinama i base kitevima.Ja sam to nazalost dosta kasno skuzio i nadavao se novaca bezveze jer nisam vjerovao sta drugi kazu al nema veze. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Gdje ti kupiš scoot sport 2 za 50kn ???, mene je došlo 80kn
2TDottore:
--- Citat: dino gp1 - 29 Listopad, 2008, 10:48:47 ---
--- Citat: 2TDottore - 29 Listopad, 2008, 09:35:38 ---
--- Citat: dino gp1 - 26 Listopad, 2008, 11:27:59 ---Koristim Silkolene Scoot Sport 2 i zadovoljan sam s tim uljem :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja sam do nedavno koristio iskljucivo full sintetiku koju sam placao preko 150kn.Sad koristim scoot sport 2 koji je polusintetika i covjek nebi reko da motor cak radi bolje na to ulje nego na full sintetiku a i jeftinije je tri puta.Full sintetika je dobra ali samo za masine koje se vrte debelo preko 10000 obrtaja i po meni se neisplati bacat tolike novce za takvo ulje pogotovo na serijskim masinama i base kitevima.Ja sam to nazalost dosta kasno skuzio i nadavao se novaca bezveze jer nisam vjerovao sta drugi kazu al nema veze. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Gdje ti kupiš scoot sport 2 za 50kn ???, mene je došlo 80kn
--- Kraj citata ---
u samoboru.54kn je na jednoj benzinskoj :toothy10:
Hrga:
Inin dvotaktol :laughing6: :laughing6: :laughing6:
sipam ili stihl, ili nekad petrolovu full sintetiku... ima na petrolu za kao za skutere ulje polu sintetika nekih 50kn/l a ima i ful sintetika samo sto nije napisano da je za skutere... ali je za 2T tako da sam to sipao neko vrjeme i sve ok...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju