Općenito > Retro-skuteri

Koje ulje?

(1/18) > >>

vejan:
Pozdrav,

kratkom pretragom nisam naisao na temu ulja.
koje ulje koristite?

Ja sam bio koristio Nautilus Shell cini mi se zadnju litru i nisam
bas jako zadovoljan po pitanju dima. Sad sam nabavio Valvoline 2T
na bazi sintetike. Sta Vi mislite o tome?

filiplatinovicz:
Načelno, vespa podnosi sve vrste ulja... nekada se na pumpi točila mješavina i nitko nije pitao ništa dalje... Osobno preferiram sintetiku. točim repsol, jer ga uzimam u magnetixu, gdje često dolaztim pa mi je praktično kupit tamo... i zadovoljan sam. litra je nekih 55 kn.
i taj valvoline bi trebao bit posve ok... mnogi toče i jeftinija ulja pa i ono inino od 41 kn, doastupno na svakoj crpki-

vejan:

--- Citat: filiplatinovicz - 07 Svibanj, 2007, 12:06:31 ---Načelno, vespa podnosi sve vrste ulja... nekada se na pumpi točila mješavina i nitko nije pitao ništa dalje... Osobno preferiram sintetiku. točim repsol, jer ga uzimam u magnetixu, gdje često dolaztim pa mi je praktično kupit tamo... i zadovoljan sam. litra je nekih 55 kn.
i taj valvoline bi trebao bit posve ok... mnogi toče i jeftinija ulja pa i ono inino od 41 kn, doastupno na svakoj crpki-

--- Kraj citata ---

Znam da podnosi, nemogu rec objektivno koje je bolje. Meni je bitno da ne dimi, onih 30-60 sekundi sta ju drzim da se zagrije
u dvoristu zna bit dosta dima,  a to nije dobro ni za sustanare ujutro u zg a ni za susjede u krku  :glasses9:
opet volio bi da je neko s kojim ce zivotni vijek motora bit sto duzi :)

@nte:
teško da ti 2T hladan neće dimit  :toothy3:
po tom pitanju nema spasa...

a najbolje ti je točit ono ulje koje preporuča proizvođač  :icon_thumright:

vejan:

--- Citat: @nte - 07 Svibanj, 2007, 16:35:45 ---teško da ti 2T hladan neće dimit  :toothy3:
po tom pitanju nema spasa...

a najbolje ti je točit ono ulje koje preporuča proizvođač  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ok, ja sam htio onog koji najmanje dimi  8)

a sta piaggio preporuca?
kod Horvata su mi rekli da je piaggio raskinuo ugovor za ulje sa seleniom
da sad ima Agip ulje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju