Općenito > Retro-skuteri
Koje ulje?
Aerox007:
--- Citat: vktr - 12 Prosinac, 2009, 03:10:29 ---a jbg, kad potrošim ove 2 litre kaj stignu sa sipa morat ću se vratit na scoot sport, iako previše gareži ostaje nakon njega na klipu ili ja griješim u nečemu???
onak max 2,3% smjesa na zračnjaku ručno rađena nekad zna bit i 2%
svječica 8 toplinksa vrijednost (preporučeno od proizvođača) tako da ne znam zašto ne bi izgaralo do kraja
--- Kraj citata ---
da u pravu si
dhorvat:
--- Citat: vktr - 12 Prosinac, 2009, 03:10:29 ---a jbg, kad potrošim ove 2 litre kaj stignu sa sipa morat ću se vratit na scoot sport, iako previše gareži ostaje nakon njega na klipu ili ja griješim u nečemu???
onak max 2,3% smjesa na zračnjaku ručno rađena nekad zna bit i 2%
svječica 8 toplinksa vrijednost (preporučeno od proizvođača) tako da ne znam zašto ne bi izgaralo do kraja
--- Kraj citata ---
Kolko sam skužio, dosta više gareži ostaje kad se ručno radi mješavina. Ja mogu reć da ima puno gareži na kitu tek nakon 18000 km. A ionako je onda krajnje vrijeme da se karike zamijene pa se usput očisti čelo klipa i glava, te dosjedi karika na klipu :icon_thumright:
Ivan_200:
--- Citat: Mark - 19 Rujan, 2009, 10:20:29 ---LINX Selenia moto rider TOP RACING 2T, 66kn litra preko veze i ulje je fenomenalno ;)
--- Kraj citata ---
di ovog ima za kupit?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju