I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa napumpat ces ih na koliko ti pase... ja vise volim jace napumpane jer ako su slabo onda mi se žmiču gume u zavojima al opet nevalja ako je prepumpano... najbolje sam odredi
Ja sam jedno vrijeme vozio sa prednjom i zadnjom 2.4 bara
Mislim da je @Zvone17 vozio s 4.0bara, napumpali je u servisu, cudi me kako nije pukla
ja imam mesnate gume visoki profil i po novom zadnja mi je uvijek 2.4 cesto imam suvozaca i onda kad je manje mi nepase jer se guma žmice po zavojima! a prednja 2.0 /2.1 i s tom barazom mi uoce nije tvrdo jer su dosta mekane gume
ja nešto slično ko ivanm, 1.7 i zadnja 1.9, iako bi trebao dić to na 2.0 i 2.1 ne dižem iz razloga što mi je motor pretvrd, bio sam napumpao i na 3 bara i vozio se 5km tako i leđa su mi otpala,al to je ionako bio sam eksperiment. Uglavnom oko 2,0 je najbolje pumpat gumu, samo guma se uvijek pumpa kad je hladna a ne da kad je vruća ideš ju pumpat pa kažeš vidi neko mi po noći pumpao gume
meni je na r6 bila na 5.0 bara,i tako vozia jedno 15ak kilomeatara, i to poprilicno brzo ,al san skuzia da nesto nije ok,pa san na slijedecoj benzinskoj provjeria tlak i pokazalo mi je 5 bara,jer na ovoj sta sna isa napumpat gumu je ocito riknia onaj sta pumpa i pripunia mi gumu,a pisalo je da je na 2.5,a napumpa,na 5..