Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: tehnički pregled!  (Posjeta: 2706 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline libje

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
tehnički pregled!
« : 27 Srpanj, 2009, 15:44:01 »
ovako...zanči skutu je istekla registracija prije 10-ak dana,a kupio sam ga nedavno i nikad prije ga nisam vozio registrirati..
 može li mi netko reći što se sve gleda na tehničkomm za skut od 50 cm3, tj kakvi su kriteriji?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Offline pero

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vinkovci
  • Moj Skuter: Runner 50
  • MojSetup: ne
  • MojSpuh: da
Odg: tehnički pregled!
« Odgovori #1 : 27 Srpanj, 2009, 15:49:37 »
gleda se brzina, ne smije vise od 50, kocnice, zmigavci, svjetla ...to su sve gledali kad sam svoj registriro

Offline nostra

• Tržnica : (+2)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: Runner 70 bgm
  • MojSetup: tp trophy
  • MojSpuh: yasuni r
« Odgovori #2 : 27 Srpanj, 2009, 15:54:07 »
gleda se doslovno SVE...
mene u petak nisu pustili,nemam retrovizore,nemam prednji blatobran,štop svjetlo nije crveno nego bijelo,prednja guma mi je potrošena ...
sutra idem ponovno..sve sam stavio osim gume ali sad idem sa špagom....
razguliiii

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • Mjesto: Rijeka
« Odgovori #3 : 27 Srpanj, 2009, 16:10:46 »
gleda se doslovno SVE...
mene u petak nisu pustili,nemam retrovizore,nemam prednji blatobran,štop svjetlo nije crveno nego bijelo,prednja guma mi je potrošena ...
sutra idem ponovno..sve sam stavio osim gume ali sad idem sa špagom....

Za gumu ne bi trebali zahebavati ali normalno je da te nisu pustili bez retrovizora, to je bilo i za očekivati :)

Online 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #4 : 27 Srpanj, 2009, 17:16:10 »
Ovisi kako te covjek shvati.
Meni do sada nikad nisu gledali nista osim provjere brzine, a i tu sam jednom imao previse pa sam na licu mjesta (pred njim) rihtao el. blokadu. Cak sam prvo okrenuo pot u krivom smjeru pa su se valjci razvrtili u nebo, a tek onda nakon 2-3 puta sam uspio zblokat skut na ispod 50 km/h.

Zmigavce, svjetla, gume i sl. nisu gledali (nikad). Retrovizore sam imao (bez njih se nebi ni vozio).

Eh, al ja imam 36 god. i bio sam stariji od covjeka koji je skut pregledavao, skut izgleda ko serijala i vjerojatno je covjek htio samo sto prije obavit posao. Broj sasije nije ni provjeravao (pogledao ga je samo na naljepnici pod sicom, a tamo je toliko izblijedio da se nista ne vidi.

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #5 : 28 Srpanj, 2009, 09:59:42 »
meni je samo zmigavce,broj sasije i brzinu.... a imam bijele zmigavce i stop....
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #6 : 28 Srpanj, 2009, 10:28:50 »
Prvo ti pregleda broj šasije pa zapiše dimenziju guma, dal imaš barem lijevi retrovizor i onda ideš na valjke. Motor ako ide preko 54,9 km/h padaš na tehničkom. Drži ga ponekad i dvije minute na fol gasu  :laughing7:

Nakon toga bi trebalo ići pregled svjetla, žmigavaca, trube i kočnica ali mene nije svaki puta to sve pitao  :dontknow:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline nostra

• Tržnica : (+2)
  • forumski biciklist
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: Runner 70 bgm
  • MojSetup: tp trophy
  • MojSpuh: yasuni r
« Odgovori #7 : 28 Srpanj, 2009, 10:50:15 »
evo ja danas ponovno idem,stavio retrovizore i prednji blatobran od nrg-a ,a jučer mu je smontiran kit 70 ccm :laughing9:...sad lagano u stanicu za tehnički..kad mu tamo šikne dim iz spuha van bu kenjce dobio u gaćama ovaj što pregledava  :laughing7:
razguliiii

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #8 : 28 Srpanj, 2009, 11:33:34 »
Ja sam sasadio sirenu na luni, netko mi je rekao da gledaju i zvucni signal, pa me zanima mogu li proci tehnicki :dontknow:
Meni su dosad gledali zmigavce, brzinu i nista vise, cak mi jedna zarulja nije radila te led crvene pozicije ali oni uopce nisu ni gledali svjetla :laughing7:

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #9 : 28 Srpanj, 2009, 11:47:45 »
Ja sam sasadio sirenu na luni, netko mi je rekao da gledaju i zvucni signal, pa me zanima mogu li proci tehnicki :dontknow:
Meni su dosad gledali zmigavce, brzinu i nista vise, cak mi jedna zarulja nije radila te led crvene pozicije ali oni uopce nisu ni gledali svjetla :laughing7:

A to opet ovisi o čovjeku na tehničkom, neki ti pregledaju sve a neki sam brzinu  :toothy3:

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #10 : 28 Srpanj, 2009, 11:58:46 »
A to opet ovisi o čovjeku na tehničkom, neki ti pregledaju sve a neki sam brzinu  :toothy3:

Evo sad sam stavio trubu iz renola qvatro, valjda me nece sad zajebavat :headbang:

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #11 : 28 Srpanj, 2009, 13:50:20 »
Evo sad sam stavio trubu iz renola qvatro, valjda me nece sad zajebavat :headbang:

Ma ako te sada bude zahebavao pošalji ga u racku :laughing11: