Ostalo > Motocikli
KTM vs APRILIA
stuntjunkie:
bolji je ktm ali ako volis zvuk aprilie V2
sfreak:
--- Citat: aeroxtuning - 24 Srpanj, 2009, 22:09:16 ---znam di se trka i nisam mislio na ovu novu nego na starije smece sa 1000 kubika,130 ili koliko vec konja,kosta pun k**ra*,a nije ni bila ni k od konkurencije japancima koji su dosta jeftiniji i 10 puta bolji ;)
--- Kraj citata ---
a sto je onda bio 999? doduse on je bio na trkama, ali sta je bio u serijskoj izvedbi?...u odnosu na japansku konkurenciju jako slab, pa opet nije bio promasaj...i dalje bi ga prije od bilo kojeg japanca...
RSV 1000 je daleko od smeca...nije na trkama jer vjerojatno Aprilia nije ni htjela ic na trke sa njim kao tvornickim motorom...vozne osobine su vrlo dobre, ali istina ima malo slabasan agregat...cijena puno povoljnija od ostalih talijana, a izgled masu puta bolji od japanaca...
talijani uvijek kostaju pun k**ra*...zvuk V masine je neprocjenjiv...
aeroxtuning:
a je#em mu,samo kreteni kupuju motor radi zvuka... to je bila neka posebna klasa,jer se nije mogao nositi sa japanskom konkurencijom ni po cemu...o izgledu necu govorit jer su ukusi razliciti i tu nema rasprave....to je slicno kao gsx r 750,sam je u svojoj klasi
sfreak:
--- Citat: aeroxtuning - 24 Srpanj, 2009, 22:16:54 ---a je#em mu,samo kreteni kupuju motor radi zvuka... to je bila neka posebna klasa,jer se nije mogao nositi sa japanskom konkurencijom ni po cemu...o izgledu necu govorit jer su ukusi razliciti i tu nema rasprave....to je slicno kao gsx r 750,sam je u svojoj klasi
--- Kraj citata ---
ti ovako bezveze govoris? daj prolistaj malo testove...
www.motopuls.com prije svega
hvale kocnice, ciklistiku i polozaj vozaca...kude samo snagu...znaci mogla se nositi s japanskom konkurencijom po svemu osim po snazi...doduse sad pred kraj sve manje i manje jer su ostali razvijali svoje motore dok je aprilia ostavila isti...pa ako ga nisu ni mijenjali logicno je da nije smece i da necemu valja...inace se ne bi ni proizvodio...
aeroxtuning:
imam sve motopulseve tu :) a cuj,ja gledam ulozeno/dobiveno :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju