Ostalo > Motocikli
KTM vs APRILIA
street_rider:
ma daj kaj i ti pricas..kam se bu aprilia s neznam kolko kila i tak velki motor merila s japancima koji idu ko blesavi i bolji su u svemu...
pa mi pricaj o zvuku
sfreak:
gledaj godiste kad je izasla RSV...onda usporedi sa japancima tih godista, ne sa novima...
ako je ciklistika jebena kile nisu toliko vazne osim za stazu...vozio sam i neke nove hiljadarke, a najlakse mi je bilo vozit CBR 900 iz 1993. a koliko on ima kila?
filmic nisam ni pokrenuo ni necu, meni boljeg nema od V masine
street_rider:
gle..ak vec oces po godistima..suzuki k1 ti ima 160 konja kaj je puno vise od aprilie...a hebo te v zvuk...super stoji sm motorima ali na r je koma ziva
juric_16:
--- Citat: aeroxtuning - 24 Srpanj, 2009, 21:57:03 ---evo zanimaju me vasa misljenja,konkretno o modelima supermoto jedne i druge firme.npr ktm smr 560 i aprilia sxv 550....ja mislim da ktm-u nema premca sto se tice supermota,uostalom zasto bi ga vozio svjestski prvak bernd heimer.neki padaju na izgled,pa im se taj motor cini najbolji,a ustvari nisu nista probali.... ja jesam vozio dosta ktm supermota(625,660 smc,640 sm) i same rijeci hvale za njih,jedina mana starijima su vibracije....eto recite mi molim vas mogu li se mjeriti ktm koji proizvodi sm bog te pita koliko i jedna aprilia koja je jucer pocela proizvodit....po meni,aprilia je nikakva posebna firma kao sto neki misle....rsv 1000 potpuni promasaj,ova nova rsv 4 ili kako vec,nema je nidje na trkama a toliko se brujalo o njoj....
--- Kraj citata ---
jesi ti pri sebi? jesi ti normalan ovakve gluposti pisat u vezi aprilije čovječe pa ti si sa marsa opo
rsv1000 ako nisi znao proizvodi se u ovom dizajnu već više od 5 godina i ne da je lijep nego je prekrasan, novi japanci su goli racku za njega
a ako nisi znao pobijedio je u masterbike testu 2006 pred gomilom mlinaca za rižu(japanaca) koji imaju plus 50 konja od aprilije, dakle nije sve u konjaži nego ima nešto i u okretnom momentu i ciklistici
a nova rsv4 je dragulj od motora, dere sve pred sobom, samo čekaj jer je tek izašla i tek se počela prodavat, a na jesen izlazi normalna obična verzija pa će se onda isto vidjet kakva je u usporedbi sa ostalom konkurencijom
malo se informiraj prije nego nešto takvo napišeš :icon_thumright:
sfreak:
--- Citat: street_rider - 24 Srpanj, 2009, 22:38:09 ---gle..ak vec oces po godistima..suzuki k1 ti ima 160 konja kaj je puno vise od aprilie...a hebo te v zvuk...super stoji sm motorima ali na r je koma ziva
--- Kraj citata ---
vidim da su tebi konji sve u zivotu jel tako...gledaj malo druge stvari...
koji to sm ima v zvuk osim SXV-a :laughing6:
ustvari to je kao i izgled, svatko voli svoje...
ja samo kazem da RSV nije za bacit i da nisu japanci bas PO SVEMU bolji, po snazi jesu to da...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju