I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
da, dobro si shvatio. izravna smo konkurencijamoj peugeot bas i nejde ko ostala konkurencija (kako se je moglo i vidjeti 22.4. na Marofu)ali bi za sljedecu trku moglo biti spremno nesto sasvim drugo. ali necu nista vise govoriti o tome, budete i sami vidjeli 20.5. isto na Marofu (ako bude odrzana utrka)POZDRAV SVIMA!!!!!!!!!!!!
evo drugo mjesto je palo!!!!
jos sad onaj sibencan smeta jel
Citat: eladio - 21 Svibanj, 2007, 18:22:49jos sad onaj sibencan smeta jel smetat ce on dok je ziv jer je stvarno dobar
Citat: mclaren - 07 Lipanj, 2007, 21:54:26Citat: eladio - 21 Svibanj, 2007, 18:22:49jos sad onaj sibencan smeta jel smetat ce on dok je ziv jer je stvarno dobar pa neka... barem ce mi bit poticaj da se svaki put sve vise trudim i da budem sve bolji......tako barem ja gledam na sve to...
od kud si ti mclaren da nemas neke veze sa sibenikom i tim runnerom
a vidim da ga hvalis pa reko da ti nisi on
ne nisan mu sestra... vec dobra prijateljica a i sestru mu znan, cura je odlicna
Citat: BlitzMan - 08 Lipanj, 2007, 21:45:51a vidim da ga hvalis pa reko da ti nisi on hehe neee, ja sam cura, a hvalim ga, zato jer je dobar, valjda to smijem....ali ne kazem ja ni da kiki nije dobar ... iako nisam bila na trkama, znam dosta o tome,tj. cujem...
Citat: mclaren - 09 Lipanj, 2007, 00:04:10ne nisan mu sestra... vec dobra prijateljica a i sestru mu znan, cura je odlicna e a njihov buraz ne vozi nista jel tako ili vozi onog zipa ?? al nije u marofu vozio