Evo, moja pregazila 30.000+km, a nije otvarana zadnjih 20.000km. Na 10.000 sam htio mijenjat karike, al sam nabavio klip pa sam i njega stavio. Poslije toga nisam skidao cilindar.
Sada vozi kao i prvog dana - odlicno (sto ne znaci da sutra nece krepat, al za sada je sve kako treba)
Sada sa trenutnim stelungom karba imam 4.5 litre potrosnju kod tura od 80-120km i to brze voznje (85 km/h pri 1/3+ otvora gasa po ravnom, a po brdima i izlascima iz zavoja uredno 10.000+ okr sa 3-4 otvora gasa, nerijetko i full gas). Po gradu 5, rijetko ako su kratke rute 5.5 na 100km i to su vise cekanja semafora nego voznje.
Prvih 10.000 je vozila na nardu pri 11300okr kroz ubrzanje, a zadnjih 20.000 km sa Yasuni R pri 10300-10500 pri ubrzanju.
Btw, setup je jaci od base kiteva, ali nije kao pravi midrace (to niti ne moze biti jer mu pasu ovi okretaji koje sam napisao). Ali na Piaggiu koji ima mali kiler, ovo je po meni definitivno najbolji kit koji moze radit i sa base i sa midrace spuhovima, a fino se hladi jer je ALU.
Misljenja?
P.S.
mozda, ali samo mozda kit istestiram i sa spuhom Leo Vince Touring koji je zapravo spuh koji nije rezo, nego kao zamjena za serijski, ali ipak jaci. Trebao bi davat isto kao i ZX pri istim okretajima, ali puno tise od njega.