Općenito > Propisi
Dragi forumski kolege, pripazite!!!
mrcina:
čuj lijepo lagano i sve bu ok.
ono neču policajcu mogao ti je sklepati prijavu bez pardona i to ne jednu.
po zakonu kad se gleda ako te kontrolira moraš biti ispravan kao špaga inače si ga nagrabusio.
svađanje ti ne pomaže, snimanje policajca je zabranjeno jer na taj način ulaziš u njegovu privatnost i to se može protumačiti na razne načine. dakle ako kaže nesnimaj bolje da prestaneš inače ti negine buksa.
najgore od svega toga je da buš našo odvjetnika koji bu ti uzeo kilu love ali bu te spaso progona i onda ukrug.
dosje imaš i onda si ga naj#bo kod svake i male kontrole.
Iwo SR Tuono:
Ja mu dam papire,sklonim se od skutera 3 metra i sutim.Ako naj**** naj**** ako ne dobro,neda mi se s njima pricat jer im nemos nista ionako.
GUGY:
E ajd ako može jedan savijet... Nedaleke mene je jedna gostiona.. RUPETINA i policija svakodnevno po par sati sjedi unutra ( zbog konobarice ). Smijem li ja njih onak malo snimiti i kome da pošaljem slike... ???
fic:
u 24 sata ;D ;D
Drnda:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 10 Kolovoz, 2009, 09:40:26 ---Ja mu dam papire,sklonim se od skutera 3 metra i sutim.Ako na***** na***** ako ne dobro,neda mi se s njima pricat jer im nemos nista ionako.
--- Kraj citata ---
potpis,uljudno sa njima i neces imati problema... barem ja nisam...jos nekada popricam sa njima....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju