Općenito > Propisi
Dragi forumski kolege, pripazite!!!
Iwo SR Tuono:
Na Zabici marica--> Capitano ->Skoda i BMW i s druge strane kod meka te obavezno ceka skoda ili bmw,plus sta se voze patrole to ne brojim,prema vegi ih i nema al prema kantridi,znaci mlaka i taj potez,katastrofa...smetaju murijaci jedni drugima
black-rox:
Zadnje dvije godine primjećujem puno pandura na cesti,kraj neki sam prošal da nisu ni pogledali,a neki mašu onom palicom,doma su me učili da ne stajem i ne pričam sa nepoznatim ljudima,pa onda iz kulture i ja njemu pomašem :laughing7:,e sad mi nije jasno zašto taj nepoznati barba brzo sjedne u auto i onda me počne ganjat,i sad mene zanima što on hoće od mene,razmišljam da mu koji puta stanem pa da ga pitam što hoće,ali opet nekako mi je jednostavnije svaki puta se s njime igrat lovice :laughing9: jer me još nije ulovio hm možda nije stiso pun gas ko će znat najbolje da stanem pa ga pitam lol :laughing9: :laughing9:
Biker(ss):
gamad ima para...samo što sada s mečke žele preći na rjetke primjerke auta svijeta
tajfun:
stvarno je ovo više pretjerano.frenda poslali na izvanredni tehnički i napisali mu kaznenu prijavu zbog "istrošenih guma" a ima bar 60% mesa ???
Mr J:
To je dobro! Neka je sto vise policije na cesti pa ce se ljudi i opreznije voziti i nece biti toliko nezgoda i nesreca. Samo trebalo bi ih biti najvise vikendima navecer jer tada se napuhani klinci voze kao manijaci... :icon_thumright:
Bolje policija na cesti nego u birtiji. (samo nas je mentalitet takav kakav je)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju