Danas se zaputio iz Brčkog u Osijek, prešao nekih 120km. Došao u Osijek, fulao izlaz prema pisti na drugom kružnom toku. Malo lutao gradom, skonto da sam fulao, vratio se na kružni i ovaj put pogodio. Pronašao pistu, platio ulaz, ugledao sivog SP-a, skontao da je to Walkay. Parkirao SR pored SP-a, čekao i dočekao Walkay-a (super lik
). Upoznali se, otišli pod šator, parili oči na show girl-sice, laprdali o skuterima. Kasnije došao Gumy, upoznao se i sa njim. Čak sam vidio Aerox-a i slikao ga.
Evo dokaza:
Prije nego što sam krenuo lući, pitao sam Walkay-a da mi da ključeve SP-a da ga odmjerim. Prvo me blijedo pogledao (razumijem ga) i pitao jesam li ikad vozio sličan skuter. Moj odgovor je bio: "Ne, nisam." Onda me upozorio da nije to 50ccm. Nakon dvominutnog natezanja, popustio je i mijenjali smo ključeve. On na SR, ja na SP. Odmah sam ga uvjerio da znam šta radim i da nisam toliki hajvan. Naravno krenuo sam pažljivo sa gasom i kada sam skontao o čemu se radi par puta sam ga odsjeko. Skuter je odličan, san snova.
Uglavnom super druženje, puno bijesnih auta i motora na jednom mejstu i najvažnije utegnutih CURA.
Šteta je samo što nije bilo više ekipe sa foruma.
P.S. Zadovoljan sam SR-kom. Potrošnja je iznosila svega 3.5l (konačno sam uspio uštimat taj karburator sa diznom 70). Jedini problem je što je sjedište malo tvrđe pa nije baš za duže relacije.
Putevi su vam odlični, priroda je prelijepa. Slavonija...