Neznam odakle bi pocea,tuga cemer jad..
Ugl prije 2 dana otisao na otok,i kazem ma ostaviti cu frendu motor da se more pribaciti do ove ekipe u kvartu di inace budemo..
Prejebena 2 dana u zivotu se nisam bolje provea,sve je super samo fali mi taj mali glupi skuter..U trajektu gorim,gorim kad cu izaci i da odem malo vjezbati sa njim..Dolazim doma palim komp,facebook,frenda kontaktiram ajd dolazi..A ono PAFFFF..
E jebiga motor je u policiji..I onda onaj klasicni izljev bjesa..Tjesi me tjesi,izvuci cemo u ponediljak motor,caca mi je pandur on ce to risiti itd..
Zasto ne mogu motor izvuci??
Ne mogu do prjepisa..Motor je na nekog Stjepana Ringwalda iz Zagreba..Do broja mobitela,do kucnog broja ne mogu doci..Preko njegovog osiguranja sam ga trazio nisam ga nasa..Jedina nada mi ostaje da ce mi jedan covik nekako nabaviti broj ili da ce mi policija koja je oduzela motor nekako pomoci pa da mi dade broj od covika..
Motor je trenutno cili bez plastika,ja bi isa onako nocu livati gorivo,voza bi se samo po potrebi i normalno kad bi isa vjezbati na jedan parking koji je u PM i nema pandurije..
A ovako ja posudim motor,decko se ide kurciti u 11 uri ujutro na kolo pored razno raznih kafica uz cestu,livati gorivo na benziskoj pumpi di uvik,svakih 5 minuta prode barem jedno policijsko vozilo..Na cesti di se zna da ima najvise pandura na motoru,jos se zna da su dosli panduri iz Zagreba koji ne prastaju nista..
Najzalosnije od svega,moga sam napraviti tehnicki (veze i vezice),ispred sebe gledam novce koji su trebali biti utuceni u motor..Prije nego sto sam krenuo na otok stavija sam mu nove malosi valcice..Ceka sam ponediljak samo da mogu otici kupiti,remen,oprugu na kvacilu,federice kvacila,novu prednju gumu,amortizer,brus papir,pituru itd..Ugl do sljedeceg tjedna bi motor bija registriran..A ovako neznam ni sam di cu..U tezoj depresiji sam,cili dan zovem ljude da nekako pomognu i svi kazu cekaj ponediljak..Ajoj ajoj,pojedem se cili do ponediljka..Nadam se da cu nastaviti pisati o projektu..Ako ne nekako skupim novce i odem po drugog zipacha..