Ostalo > Svijet računala i mobitela

internet i kabeli :)

<< < (3/4) > >>

dhorvat:

--- Citat: zich - 21 Srpanj, 2009, 18:12:42 ---vidi kako mali sve zna   ;D

bas sam gledo imam i prek 30 metara, mogu ti lupit odma i konektore ako oces

--- Kraj citata ---

CCNA ti je ko vojska. Nema toga kaj tamo zaboraviš, a naučio si  :laughing9: :laughing9:

gokiSP:
probo sam sa par wireless adaptera i isti vrag..probo sam i sa wirelessom koji ima natenu i stavio sam antenu van i opet nista... :dontknow:

ostaje mi jedino ovo sa kabelom...

ajde sad koji mi kabel na kraju treba?

speed:

--- Citat: zich - 21 Srpanj, 2009, 17:52:16 ---postoje ti razliciti kablovi, ali tu ti vrijedi koliko para toliko muzike,

ja imam kabel koji ti ima EM zastitu (znaci zice su zapakiraner u aluminijsku foliju)

ali sto se tice mehanicke zastite kabela to ti je slabo, nisu namjenjeni da se po njima hoda ili da se vozi preko njih

mozes ga npr provest kroz gumeno crijevo za zaljevanje vrta, pa da ga tako zastitis

--- Kraj citata ---
oces rec STP kabel :icon_tongue:

zich:
svi pametni  ;D  a ja covjeku objasnjavam prosto seljacki da me bar donekle razumije  ;D

--- Citat: ---oces rec STP kabel
--- Kraj citata ---

ali ako cemo bas biti cicije onda je to FTP jer je u pitanju vodljivi oklop oko svih zica  :-X

STP je kad su parice posebno izolirane

nema veze

to su detalji koji nisu trenutno bitni, bitno mu je da nadje kabel i da mi to neko zakrimpa pravilno, nemo ra ni postivat boje po redu, ali mora identicno napraviti na oba kraja

znaci kad konektor gledas odozdo moraju ti boje biti redom.

smedja
bjelo smedja
zelena
bijelo plava
plava
bijelo zelena
narancasta
bijelo narancasta

ako te jos nes muci pitaj

gokiSP:
nis idem se bacit u nabavku kabela i tih konektora pa di zapnem vicem.. :icon_biggrin:

hvala zich i ostalima naravno hvala.. :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju