evo ovako, od sinoc do jutros sam rastavljao i sastavljao masinu....skinuo sam karburator i cijelog ga rasklopio i ocistio i prestelo ga, sa karburatorom je sve u redu.....prestelo sam ventile na 0.05, e a to kad sam radio onaj ventilator kad sam okretao culo se neko "cviljenje" u cilindru....do klipa se nisam usudio rastavljat nisam bas toliko dobar mehanicar....rasklapao sam i dekl od variomata i tamo je sve ok!
evo ovako, poslije toga svega sto sam uradio, motor upalim i normalno radi na leru ali cim dodam gasa odma to cviljenje i pucanje, znaci da je do klipa ne bi mogao upalit, da je do radilice takodjer mislim da ne bi mogao upalit i radit, e sad po mom misljenju ja mislim da su karike odradile svoje, jer skuter ima 13000km a nikad nista nije mijenjano od klipa,karika i radilice...svjecicu sam isto mijenjao i opet isto.....to cviljenje ima zvuk kao da dva metala struzu jedan o drugi!
Molim da ako neko zna u cemu je problem da mi kaze, jer ako bude da je do klipa ili karika mozda da uzmem kit od 80cc