Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Sta vi mislite?!  (Posjeta: 2312 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Sta vi mislite?!
« : 20 Srpanj, 2009, 11:05:12 »
Ovako planiram ovi dana bacit se u jednu avanturu....da odem do metkovica ....sta vi mislite o tome ?? imam tamo neke rodbine pa malo kod njih ...zvali me da dodjem a iskreno ne ide mi se autom....motorom necu radi stare jer bi dobila srcani odma ....pa sam planiro runnerom .....to je put od ukupno tamo vamo nekih 500+km...sta vi mislite dali da idem ili ne ?? sve ukupno djelovi imaju 1000km...znaci poprilicno su novi....zanima me samo kako ce to runner podnijet ....gore sport 70,yasuni r,s6 hpc,karb 17.5 a7 igla,delta,wingbell,multivar,kevlar,6,1rolne,ljubicasti centralni.crvene oprugice na delti......i sta mi sve treba da predjem hr granicu ?? saobracajna ok ,osiguranje ok ...jedino sto kontam da ce me zafrkavat je ...to sto kod nas npr po starom zakonu kad sam ja polago prije 2 god i vise...mogu vozit skuter sa b kategorijom...ovi po novom sto su polagali ne mogu..moraju polagat a1 sta vec ...eh ja mislim da nea sanse da udjem u hr tako ?? sta vi mislite ??sto se tice ostalog isla bi samnom jos 2 frenda sa svojim skuterima....tako da necu ono sam se zaputit hehe....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
Odg: Sta vi mislite?!
« Odgovori #1 : 20 Srpanj, 2009, 11:12:30 »
Ja sam od radilice do svjećice sve sam slagao i bio sam siguran u svoje ruke.  :dontknow:

Ako si ti tako u svoje kao ja u svoje onda ti nebi trebalo bit nikakvih problema. Ali prije svega planiraj si šta ćeš sa motorom ako crkne  :icon_biggrin:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #2 : 20 Srpanj, 2009, 11:35:15 »
i kod nas mozes vozit sa b skuter do 50 ccm...
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #3 : 20 Srpanj, 2009, 11:44:54 »
a siguran sam i ja u ono sto sam slago :D ...ali ono znas kako je ...uvijek postoji mogucnost da se nesto desi.....a sta cu ako mu sta bude....gurat ga do bosne nazad hahhaha :D ...nego sta mi treba za prec granicu ? saobracajna,osiguranje,vozacka,licna normalno ili pasos.....skuter je na meni..pitam posto nikad nisam sa skuterom prelazio hr granicu...sta ja znam mogu mi trazit sta god :D .....nista karike imam rezervne ....klip cu uzet od frenda sa sport rezervni ....svjecice jedno 2-3 stavit nek ima ....karb imam stari 17.5 i njega cu spakovat ...allat imam vec sav ispod ....imam i glavu jednu od sporta :D ....ponijet sto vise mogu rezervni djelova...stajat svakih 50 Km ...mislim da bi bilo ok....ozbiljno razmisljam o ovome ....moguce vec za vikend da krenem...samo da mi Zipst posalje bonbinu koja mi je crkla i to je to....i jel sigurno da se kod vas moze vozit skuter do 50 ccm sa B kategorijom ??moram sebi i blokadu napravit ili cu narucit od slowa ...nek ima za svaki slucaj...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 20 Srpanj, 2009, 12:03:02 »
jos jedno pitanje da ne otvarama novu ...momak me i  dalje zove da prodam runnera onaj sto sam skoro postavljo temu...eh mozda cu to i uradit ..jer naso sam 2 runnera po meni povoljna cijena ....koji od ova 2 je bolja  tj koji bi vi prije uzeli .....jedan je 200vxr 2006 god...a drugi St 125 2008 cijena je ista...stim da vxr ima oko 6000 km predjeni a 125 st ima 3000.....inace bi uzeo vxr ali me oda razlika od 2 godine naspram St125 nekako privlaci..sta vi mislite ???
http://www.market.ba/oglas/366561
http://www.market.ba/oglas/357397
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #5 : 20 Srpanj, 2009, 12:05:25 »
kolko je 5 000 km?
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #6 : 20 Srpanj, 2009, 12:09:48 »
to jee oko 20k kn, uglavnom legendo ako dodjes u metkovic, a ja ne budem cijeli dan radio.. idemo na pivu, jer je metkovic od mene nekih 8 klometara.... :toothy10:
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #7 : 20 Srpanj, 2009, 12:15:49 »
kolko je 5 000 km?
18500 kn ako je kurs kune naspram KM 3.7 kako je bio prije mjesec ....jel to puno za vxr ili st ?? ako jeste koja bi realna cijena bila ??
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 20 Srpanj, 2009, 12:17:27 »
to jee oko 20k kn, uglavnom legendo ako dodjes u metkovic, a ja ne budem cijeli dan radio.. idemo na pivu, jer je metkovic od mene nekih 8 klometara.... :toothy10:
nije frka ...80% sam siguran da idem...sad je pitanje samo cim....kratak sam nekih 300 eura ako svog prodam da uzmem st-a ovog ili vxra ....ako nista idem svojim prdavcem :D
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline boss_

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla,Banovici
  • Moj Skuter: aerox
  • MojSetup: TP Trophy
  • MojSpuh: Technigas
« Odgovori #9 : 20 Srpanj, 2009, 13:56:38 »
Mene su zaustavljali skoro, htjeli pisati kaznu zato sto nemam A1, kazu da za 50ccm moras imati sad A1, i da sa B mozes voziti tricikl ili cetverocikl, a ne skuter :dontknow:
sta ja znam, dalek je taj put, brda ima dosta, al opet moj je frend krenuo stopom iz tuzle do neuma, a u dzepu imao 6KM :notworthy:

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #10 : 20 Srpanj, 2009, 14:48:59 »
Mene su zaustavljali skoro, htjeli pisati kaznu zato sto nemam A1, kazu da za 50ccm moras imati sad A1, i da sa B mozes voziti tricikl ili cetverocikl, a ne skuter :dontknow:
sta ja znam, dalek je taj put, brda ima dosta, al opet moj je frend krenuo stopom iz tuzle do neuma, a u dzepu imao 6KM :notworthy:
pito sam sad druga ..policajac je ...za mene ne vazi zakon taj ..jer sam polago po starom prije 2 i nesto godine....to da moras imat A1 vazi za one koji su polagali po novom zakonu ....sad neznam hocel me u hr sta zafrkavat ....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 20 Srpanj, 2009, 18:28:27 »
i ajmo misljenej ljudi u vezi runnera ovih..jel preskupo to....koji bi prije vi uzeli 2006 vxr 200 ili 2008 st 125...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #12 : 20 Srpanj, 2009, 18:44:39 »
vxr-a  :headbang:
6000km je nista za tu masinu,a ipak imas jaci skuter od st-a

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #13 : 21 Srpanj, 2009, 03:41:35 »
preko granice sam 100 put prešo ove na Orašju, znaju te odstranit i gledat broj rame, većinom nije bilo problema, mislim da 500 km možeš preć bez ikakvog kvara, ja bi ponio jedino remen i svjećicu
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #14 : 21 Srpanj, 2009, 08:16:00 »
a siguran sam i ja u ono sto sam slago :D ...ali ono znas kako je ...uvijek postoji mogucnost da se nesto desi.....a sta cu ako mu sta bude....gurat ga do bosne nazad hahhaha :D ...nego sta mi treba za prec granicu ? saobracajna,osiguranje,vozacka,licna normalno ili pasos.....skuter je na meni..pitam posto nikad nisam sa skuterom prelazio hr granicu...sta ja znam mogu mi trazit sta god :D .....nista karike imam rezervne ....klip cu uzet od frenda sa sport rezervni ....svjecice jedno 2-3 stavit nek ima ....karb imam stari 17.5 i njega cu spakovat ...allat imam vec sav ispod ....imam i glavu jednu od sporta :D ....ponijet sto vise mogu rezervni djelova...stajat svakih 50 Km ...mislim da bi bilo ok....ozbiljno razmisljam o ovome ....moguce vec za vikend da krenem...samo da mi Zipst posalje bonbinu koja mi je crkla i to je to....i jel sigurno da se kod vas moze vozit skuter do 50 ccm sa B kategorijom ??moram sebi i blokadu napravit ili cu narucit od slowa ...nek ima za svaki slucaj...

Dok god si neodlučan, nikad nećeš krenut. Ja i dottore kad smo išli nismo nikog pitali niti smo razmišljali o eventualnim posljedicama. Jer da jesmo, nebi se ni iz zagreba usudili krenut  :laughing9: :laughing9:

Offline stipe

• Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 250
  • Moja Kaciga: Nolan N85
  • MojSpuh: 4road
« Odgovori #15 : 21 Srpanj, 2009, 08:36:45 »
stari, ulij goriva, ulij ulja, provjeri gume, crijeva, vizualno cijeli skuter, spremi robu i kreni!

ako se ne stuces, nece nista biti :D

lipo nemoj vozit pod punim gasom, tu i tamo stani, popij kavu i kreni dalje...

to ti je lipo djiric, kad dodjes na cilj, htjet ces jos dalje :D

ako sam ja sa libertyjem 50 napravija 230km i to u manje od 4 sata, a jos je zracno hladjenje, onda taj tvoj nece imat nikakvih problema :D

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #16 : 21 Srpanj, 2009, 08:38:55 »
stari, ulij goriva, ulij ulja, provjeri gume, crijeva, vizualno cijeli skuter, spremi robu i kreni!

ako se ne stuces, nece nista biti :D

lipo nemoj vozit pod punim gasom, tu i tamo stani, popij kavu i kreni dalje...

to ti je lipo djiric, kad dodjes na cilj, htjet ces jos dalje :D

ako sam ja sa libertyjem 50 napravija 230km i to u manje od 4 sata, a jos je zracno hladjenje, onda taj tvoj nece imat nikakvih problema :D

Tako je. To je taj osjećaj  :icon_thumright:

Kad smo došli do slavonskog broda, cca 290 km od mene, htjeli smo i do osijeka  :laughing7:

Offline stipe

• maxi forumaš
« Odgovori #17 : 21 Srpanj, 2009, 08:41:54 »
a bizi, ja san sa svojim prijasnjim runnerom koji je ima 33000km isa svukuda, cili je suska, jos je ima cavao zabijen u zadnjoj gumi, al je isao  :icon_thumright:

murter, pag, novalja, novigrad, sve...

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #18 : 21 Srpanj, 2009, 12:59:54 »
a ako ga ne prodam i uzmem vxra ovi dana...idem na put to je sigurno :)
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline stipe

• maxi forumaš
« Odgovori #19 : 21 Srpanj, 2009, 13:50:36 »
a sto je najbolje, sa runnerom 50 sam imao PROSJECNU brzinu 70km/h  (gps) :notworthy: :notworthy: :notworthy:

svaka cast tim motorima!