Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
:help:Da li netko zna gdje i kakve blokade ima Baotian 50ccm?Prvo, bez izrugivanja na račun skutera. Drugo, samo molim za pomoć jer ne može navući preko 45 km/h.Ne želim previše, ali barem jedno 65-70 kmh bi bilo dosta!Hvala unaprijed,Dario
Zanima me skidanje blokade za skuter SPRINT SPORT neki kazu da nema nikakvu mehanicku blokadu da mozda ima elektronsku to je 4T masina max brzina je trenutno 70-75 km/h ali dosta sporo ubrzava ima li neko neki predlog kako to ubrzanje poboljsati sta bi se dobilo menjanjem dizne na karburatoru ili slicno
Ok stavicu ovih dana tu gramazu i jos me zanima koliko cu sa njima izgubiti na krajnjoj jer trenutno sa 5.5 gr mi ide 75 km/h na ravnom i reci mi tvrdji centralni jel to onaj veliki feder na variomatu da li je obavezno i to zameniti
Evo mene s istim problemom...Stavio sam blokadu (ona Pinascova) na broj 5 (tako su mi mnogi preporučili) i skuter ide prek 60 km/h.Onda namjestim na 6 i ide oko 40 km/h... Nikak da ju naštelam da mi ide do 50 km/h (tak je bilo prije) Probao sam stavit i na 3,4,5.6 i uvijek ili ide prek 50 ili manje od 30.Uopće ne kužim kak to sredit već jednom :'(Ima ko kakav savjet