Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (118/184) > >>

crni55:
Zamolio bi da mi objasnite kako se skida blokada na kymco vitality 50 ......
dali ima blokada na vise mjesta i koji je postupak skidanja
HVALA

Cobra:

--- Citat: crni55 - 15 Srpanj, 2011, 11:05:02 ---Zamolio bi da mi objasnite kako se skida blokada na kymco vitality 50 ......
dali ima blokada na vise mjesta i koji je postupak skidanja
HVALA

--- Kraj citata ---

Ako je nov skuter vjerovatno imas na karbu blokradu u obliku manje dizne,no bitnija ti je blokada na variomatu skine se i makne se jedan prsten,dalje imas sljepo crijevo na auspuhu to ti nije neka blokada vec ce ti skuter imat vise snage i malo vecu krajnju  :hello:

stunt_master:
Evo idem skidat na mom Runneru blokadu na variomatu...

I sad jel ta sajba se nalazi izmedu ventilatora i vaiomata ili iza vaiomata ? I gledao sam neke slike i na nekim motorima imaju 2 sajbe,jel se u tom slucaju obe dizu il ?

Aprilia maniac:
Pozz,sry što se ubacujem a temu, al jel zna tko gdje aprilia sr50 ditech  ima blokade...(znam za onu na ECU,al neznam koje su druge,ako ih ima još drugih?)  :dontknow:

nrg extreme:

--- Citat: stunt_master - 01 Kolovoz, 2011, 12:52:25 ---Evo idem skidat na mom Runneru blokadu na variomatu...

I sad jel ta sajba se nalazi izmedu ventilatora i vaiomata ili iza vaiomata ? I gledao sam neke slike i na nekim motorima imaju 2 sajbe,jel se u tom slucaju obe dizu il ?

--- Kraj citata ---
Nalazi se između ventilvara i variomata na bolcni,debljine cca 7 mm.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju