Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (119/184) > >>

massi:

--- Citat: Aprilia maniac - 01 Kolovoz, 2011, 12:56:44 ---Pozz,sry što se ubacujem a temu, al jel zna tko gdje aprilia sr50 ditech  ima blokade...(znam za onu na ECU,al neznam koje su druge,ako ih ima još drugih?)  :dontknow:

--- Kraj citata ---
meni je bilo na ecu,na varimatu i na auspuhu sljepo crijevo kad sam ih skinuo iso je dobro koliko moze ic za ditech ili pure jet

hrko:
zanima me za TGB R125X što bi se dalo napraviti da ide bolje ovako navuče koih 85-90 i onda jedva nešto iznad toga do sada je max bilo 96 a kažu u servisu da 110 mora bez problema ići.....znaći zanima me što da radim sa njim tipa: auspuh,rolice,gljiva.....i što još?? :dontknow: :dontknow:

tomovzo666:

--- Citat: hrko - 01 Kolovoz, 2011, 23:00:39 ---zanima me za TGB R125X što bi se dalo napraviti da ide bolje ovako navuče koih 85-90 i onda jedva nešto iznad toga do sada je max bilo 96 a kažu u servisu da 110 mora bez problema ići.....znaći zanima me što da radim sa njim tipa: auspuh,rolice,gljiva.....i što još?? :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---
spuh rolice i sigurno ce ti puno brze ici

hrko:
da zaboravio sam naglasiti da je to 4T

stunt_master:

--- Citat: nrg extreme - 01 Kolovoz, 2011, 12:59:14 ---Nalazi se između ventilvara i variomata na bolcni,debljine cca 7 mm.

--- Kraj citata ---
Hvala  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju