Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (117/184) > >>

Dario_#303:
Pozdrav!!
kupio sam prije dosta vremena blokadu od slowridera onu obicnu na prekidac, al sam je u meduvremenu skido i sad mi opet treba posto idem na tehnicki. slowrider mi ne odgovara na poruku pa ako neko zna kak se to spaja bio bih mu zahvalan kad bi mi objasnio. skuter je tgb 303r hvala

borna13:
bio sam tu postavio pitanje već prije u vezi blokade, dakle na žicu koja ide od magneta do bobine sam spojio novu žicu na kojoj je kondenzator pa prekidač pa to ide na masu. rekli ste mi oko 2mikroF da ide za aeroxa. imam 0,47  1   2,2  mikroF i kad stavim kond od 1mikroF onda nema efekta a kad spojim na njega paralelno 0,47 dakle dobim ukupno 1,47 onda je prejako i odma počne trokirat i za par sekundi ugasi skutera :S ima neko prijedlog neki?

rafajlo:
imam jedan problemcic :D  napravio sam si sam blokadu tu kondic i potenciometar spojio i sve al mi je pre mal otpor potenciometra ugl to nije ni bitno vec , kad se neko vrijeme vozim s blokadom i gasiram motor  koda mi probije blokada i dere po starom :D sta bi moglo bit ? usput kolika vrijednost kondica je preporucljiva za runnera ?

JogFromYamaha:
ako ti probija onda si ili krivo spojio ili pa nisi izoliral zicu kak treba a za trkačicu oko 3.3 stavi

srecogmx:
Dali netko zna gdje ima  blokadu kymco mxu 50?? Hvala.
Nemogu vjerovat da stvarno nitko nezna za tu blokadu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju