Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
Drnda:
--- Citat: pesek - 18 Rujan, 2009, 00:15:00 ---Dobro onda ću ostaviti Drndi, ako bude raspoložen, da odgovori na ovo pitanje.
--- Kraj citata ---
instalacija kompletna sa starim tipom cdia treba ici.., namotaji ne trebaju drugi, ali meni je bobina ispalila nakon nekoga vremena.. jedostavno vrtio sam to sa nardo spuhom kojem je rezonanca na 11400 okretaja i to nije bas zdravo...znaci instalacija stara sa xcdiem je oko 400 kn, bobinu imam ja, ali nisam siguran jel 100% u redu, mislim da je, ali je nisam probao, jer sam prodao skut...
pesek:
--- Citat: Drnda-1 - 18 Rujan, 2009, 00:30:21 ---instalacija kompletna sa starim tipom cdia treba ici.., namotaji ne trebaju drugi, ali meni je bobina ispalila nakon nekoga vremena.. jedostavno vrtio sam to sa nardo spuhom kojem je rezonanca na 11400 okretaja i to nije bas zdravo...znaci instalacija stara sa xcdiem je oko 400 kn, bobinu imam ja, ali nisam siguran jel 100% u redu, mislim da je, ali je nisam probao, jer sam prodao skut...
--- Kraj citata ---
Evo dobri moj Drnda, opet se vraćamo na početak priče, skineš blokadu s CDIa, naravno sa serijskim spuhom ne možeš dobiti ono što si očekivao, kupiš rezonantni spuh koji ima dodatno reaktivno djelovanje na motor, uživaš relativno kratko u brzoj vožnji jer svaki čas nešto krepa i na kraju prodaš skuter.
Ja sam jedan pragmatični matorac koji će, ako hoće da ide preko 70kmh, ipak kupiti neku jaču mašinu, a 50icu dovesti do neke granice da prije svega traje, bude pouzdana i završava posao(kroz grad i sl.) :occasion14:
Drnda:
nisi u pravu, jer sam prije imao i kit i spuh i sve i sve je radilo ok, ali jbg sve je to potrosni materijal, to je otislo od vode koju je bacao kotac jer nije bila zasticena, ali taj spuh nije za taj skuter seriski, stavio sam iza jedan drugi malossijv spuh i isao je oko 100 po satu. imao j ubrzanje ok, trosio mi je oko 3 litra, najmanje sam izmjerio jednom 2.54554545545.....
uglanom nije nista otislo zbog dizanja bloirane struje.. i tu si u krivu kao i za potrosnju...
pesek:
--- Citat: Drnda-1 - 18 Rujan, 2009, 01:20:10 ---nisi u pravu, jer sam prije imao i kit i spuh i sve i sve je radilo ok, ali jbg sve je to potrosni materijal, to je otislo od vode koju je bacao kotac jer nije bila zasticena, ali taj spuh nije za taj skuter seriski, stavio sam iza jedan drugi malossijv spuh i isao je oko 100 po satu. imao j ubrzanje ok, trosio mi je oko 3 litra, najmanje sam izmjerio jednom 2.54554545545.....
uglanom nije nista otislo zbog dizanja bloirane struje.. i tu si u krivu kao i za potrosnju...
--- Kraj citata ---
Ajde nek ti bude, ovo što smo pisali nije samo zbog nas, već i zbog drugih koji čitaju ovu temu pa neka sami procijene kako im odgovara. Ja ću gledati da ne dam ni centa više za potrošne dijelove nego što treba i da derem skut što je duže moguće. Sad odoh :sleepy2:
fac-t50:
--- Citat: radomir.g - 18 Rujan, 2009, 00:19:15 ---http://www.skuteri.org/forum/index.php?showtopic=4849 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pokusat cu ovo sutra ali i u ovoj temi pise da na keeway cdi ide 5 zica a na moj ide 6 pa se nadam da ce ova 6 bit visak :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju