Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (73/184) > >>

radomir.g:
Mislim da je ta sesta od alarma ili tako nesto ;)

Boris081:
Složio sam si podešavajuću elektronsku blokadu ... Kondenzator 10 mikoro F. , potenciometar i prekidač i spojio na Gileru Runner 50 SP 2000. god... Gore imam variomat,rolice 5,7, orig. centralni, bijele federe Malossi, Leovince ZX

Motor ide do nekih 45... al kad startam punim gasom motor neče pokrenut ... držim gas kojih 10 sek i tek onda jedv kreće i motor se jako dere

Po meni kvačilo teško uhvati i da je to zato.... Šta da probam napravit da mi normalno ide s blokadom

:skuter11: :skuter11: :skuter11:

luna500rr:

--- Citat: Boris081 - 19 Rujan, 2009, 10:45:48 ---Složio sam si podešavajuću elektronsku blokadu ... Kondenzator 10 mikoro F. , potenciometar i prekidač i spojio na Gileru Runner 50 SP 2000. god... Gore imam variomat,rolice 5,7, orig. centralni, bijele federe Malossi, Leovince ZX

Motor ide do nekih 45... al kad startam punim gasom motor neče pokrenut ... držim gas kojih 10 sek i tek onda jedv kreće i motor se jako dere

Po meni kvačilo teško uhvati i da je to zato.... Šta da probam napravit da mi normalno ide s blokadom

--- Kraj citata ---

Teze rolice...

fac-t50:

--- Citat: radomir.g - 18 Rujan, 2009, 02:01:39 ---Mislim da je ta sesta od alarma ili tako nesto ;)

--- Kraj citata ---
ma doso ja do motora i samo mi se 2 boje poklapaju u onoga sto si mi dao link od teme je luna a to nije isto ko moj. nema mi druge nego kupit odblokirani cdi za moj

marko_AeRoX:

--- Citat: Boris081 - 19 Rujan, 2009, 10:45:48 ---Složio sam si podešavajuću elektronsku blokadu ... Kondenzator 10 mikoro F. , potenciometar i prekidač i spojio na Gileru Runner 50 SP 2000. god... Gore imam variomat,rolice 5,7, orig. centralni, bijele federe Malossi, Leovince ZX

--- Kraj citata ---

jesi probao mijenjat stanje potenciometra? ako ide dobro kad blokada nije ukljucena onda sumnjam da je tehnicke prirode problem, prije bi rekao da te muci blokada...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju