Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (71/184) > >>

pesek:

--- Citat: Drnda-1 - 17 Rujan, 2009, 23:00:05 ---iskreno nemam bas volje, ali evo ukratko... blokirana struja blokira bacanje iskre.. sto znaci da karb baci benge vise ngo sto bi trebao jer nema iskre, dalje ako se tako dugo drzi, osjeti se to na skuteru i to bas nije zdravo, tako da bi on na taj nacin vise i trosio nego inace....
dalje on sa odblokiranom strujom ne postize veoma visoke okretaje, tj, ne puno vise nego kada je zablokiran ali isto ta blokada mu smeta da normalno radi...
[/quote
Pošto sam usporedio blokadu na CDI-u s ranije navedenom kondenzatorskom verzijom, slažem se da će biti "gušenja" ako se gas odvrne previše, ali to opet ovisi o vozaču i koliko osjećaja ima za to. Mogao bih možda dodati ranije rečeno da bi za takve bila najbolja blokada na sajli gasa
--- Citat: radomir.g - 17 Rujan, 2009, 22:58:14 ---Heh, a mi ovde sreca pa o nicemu nemamo pojma..
Oces se kladiti da i ako imas blokadu na CDI-u i da sad stavis neki odblokiran krajnja ce ti i dalje ostati 75!
Pa nije to kinez koji je ogranicen na 70 kmh i to je to.. El blokadu obrtajima ne mozes dokaciti za base kitom i nekom normalnom rezonom koja ne vrti previse.
Inace na starim strujama do 2004. godista je odblokirana struja, kasnije je blokirana mislim na 8000 obrtaja...
Znaci kod tebe je blokirana... Skinuo tu famoznu el. blokadu treba ti komplentna instalacija od starog modela, ne samo CDI..

--- Kraj citata ---
Neću se ništa kladiti i ne tvrdim da ovdje nitko nema pojma, samo želim da razmijenim argumente i drugačija mišljenja. Pisao sam da ne namjeravam skidati el. blokadu, pa nisam ni razmišljao o tome. Nezam samo da li misliš da ova instalacija ne bi izdržala režim rada pod većim brojem obrtaja(kažeš da bih trebao kompletnu staru instalaciju) ili misliš da je CDI još od nekud kontrolisan.
--- Kraj citata ---

radomir.g:
Kompletna instalacija: namotaji - cdi - bombina itd..  :icon_thumright:
Mislim da Drnda zna malo vise oko toga... ;)

fac-t50:
e ovako kupio sam odblokirani cdi od aeroxa  i pokuso sam ga spojit na keeway fac-t i problem je sto mi stari cdi ima 6 zica a ovaj roxov 5 zica. 3 zice se podudaraju znaci iste su boje a ove ostale ne pokuso sam svaku kombinaciju i nece da upali pa zna li iko da li je uopce moguce to spojit. inace keeway je kopija minarelli

pesek:

--- Citat: radomir.g - 17 Rujan, 2009, 23:38:50 ---Kompletna instalacija: namotaji - cdi - bombina itd..  :icon_thumright:
Mislim da Drnda zna malo vise oko toga... ;)

--- Kraj citata ---
Dobro onda ću ostaviti Drndi, ako bude raspoložen, da odgovori na ovo pitanje.

radomir.g:

--- Citat: fac-t50 - 17 Rujan, 2009, 23:51:41 ---e ovako kupio sam odblokirani cdi od aeroxa  i pokuso sam ga spojit na keeway fac-t i problem je sto mi stari cdi ima 6 zica a ovaj roxov 5 zica. 3 zice se podudaraju znaci iste su boje a ove ostale ne pokuso sam svaku kombinaciju i nece da upali pa zna li iko da li je uopce moguce to spojit. inace keeway je kopija minarelli

--- Kraj citata ---
http://www.skuteri.org/forum/index.php?showtopic=4849  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju