Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (58/184) > >>

luki123:
Ja znam čemu služi blokada na variomatu i znam je skinuti i u svakom slučaju nije dobra za samu mašinu. Mene zanima da li blokada na auspuhu šteši motoru, točnije da li vraća dio zraka natrag?

Drnda:
a slusaj, po meni je jedina blokada da valja ona na rucici gasa, ili koja na bilo koji nacin blokira davanje vece kolicine benge , zato jer jedina po meni nema stetno djelovanje, i radi nje ne treba prilagodjavati druge stvari na skutu...
a ti Jokeru, pricas kao moj stari, nemam ti volje objasnjavati, samo cu ti reci da je stetna, i da je najbolje ni jednoga milimetra preci sa blokadom na variomatu...

speed:

--- Citat: luki123 - 13 Svibanj, 2009, 22:26:27 ---Ja znam čemu služi blokada na variomatu i znam je skinuti i u svakom slučaju nije dobra za samu mašinu. Mene zanima da li blokada na auspuhu šteši motoru, točnije da li vraća dio zraka natrag?

--- Kraj citata ---
blokade su najgore sta se moze skutu dogoditi...kakve razrade masine,dajte molim vas,ja raskopam cijelu masinu,novi lezajevi radilice,slozim i pun gas 90 + km/h...jos stavim i nove karike,sacekam da se skut ugrije i da ga odzracim i nikakvih problema....to su puste price da se treba razradjivati 1000 ili 500 km

Joker2206:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Svibanj, 2009, 22:29:51 ---a slusaj, po meni je jedina blokada da valja ona na rucici gasa, ili koja na bilo koji nacin blokira davanje vece kolicine benge , zato jer jedina po meni nema stetno djelovanje, i radi nje ne treba prilagodjavati druge stvari na skutu...
a ti Jokeru, pricas kao moj stari, nemam ti volje objasnjavati, samo cu ti reci da je stetna, i da je najbolje ni jednoga milimetra preci sa blokadom na variomatu...

--- Kraj citata ---
OK, čuo sam za tu blokadu da je štetna, čak sam negdje i pročitao malo više koji problem može uzrokovati.
Al' da pričam 'ko tvoj stari...bez uvrede, ali nemoš' me uspoređivati tako. Ako nešto ne znam, ja pitam. Svaki odgovor je dobrodošao, a prepucavanje ne volim.

Tak da, hvala na odgovoru...

--- Citat: speed - 13 Svibanj, 2009, 22:31:13 ---blokade su najgore sta se moze skutu dogoditi...kakve razrade masine,dajte molim vas,ja raskopam cijelu masinu,novi lezajevi radilice,slozim i pun gas 90 + km/h...jos stavim i nove karike,sacekam da se skut ugrije i da ga odzracim i nikakvih problema....to su puste price da se treba razradjivati 1000 ili 500 km

--- Kraj citata ---

Htio ja ili ne, do 1000 Km nema skidanja blokade inače ništa od garancije... Na 1. servisu mi skidaju blokadu i onda sam bez brige. Ali brijem da se svaki motor mora razraditi..pa tako i auti.

Tino22:
Malo je kasno već da postavim ovo pitanje...ali...
zanima me slijedeće: imam onu el. blokadu pinasco i naštelana mi je da mi skuter ide maksimalno 49 km/h..zanima me dali je normalno da kad se vozim s uključenom blokadom nekad skuter dojde do 40 i dalje nejde,nekad ide oko 25 itd...dali to ovisi o struji,svječici ili nečemu??
Zašto nejde uvijek 49 pošto je blokada tak naštelana?

Pitam jel to sve ok pošto sutra idem na tehnički,da me slučajno blokada ne zezne..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju