Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
speed:
--- Citat: Tino22 - 20 Svibanj, 2009, 23:21:21 ---Malo je kasno već da postavim ovo pitanje...ali...
zanima me slijedeće: imam onu el. blokadu pinasco i naštelana mi je da mi skuter ide maksimalno 49 km/h..zanima me dali je normalno da kad se vozim s uključenom blokadom nekad skuter dojde do 40 i dalje nejde,nekad ide oko 25 itd...dali to ovisi o struji,svječici ili nečemu??
Zašto nejde uvijek 49 pošto je blokada tak naštelana?
Pitam jel to sve ok pošto sutra idem na tehnički,da me slučajno blokada ne zezne..
--- Kraj citata ---
jesi probao na nogarama jesu isti simptomi pristupni
jer ja sam pratio par puta,eniki sjednu na njega neki ne kad ga testiraju,reci da si stavio zamjesnku svjecicu i da ti trokira,al ne ide preko 50 i gotova prica
Tino22:
Ak me slučajno blokada zezne i brzina prijeđe prek 50 neznam šta da im kažem..ono pao bi u nesvijest odmah. :icon_biggrin:.. neznam kak bih se izvukao...
speed:
--- Citat: Tino22 - 20 Svibanj, 2009, 23:41:31 ---Ak me slučajno blokada zezne i brzina prijeđe prek 50 neznam šta da im kažem..ono pao bi u nesvijest odmah. :icon_biggrin:.. neznam kak bih se izvukao...
--- Kraj citata ---
ma nece prec
Tino22:
Svaki put me hvata neki strah kad moram na tehnički... :icon_biggrin:
d3xt3r:
Dok sam ja imo SR 50 2005. isto sam skido blokade tek na 500km... A ne tehnickom sam proso bez problema sa Arrowom te variomatom drugim te tezim rolicama, a imo sam blokadu na variomatu... Isla je preko 60, ali to je sve ok... :icon_biggrin: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju