Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (57/184) > >>

Drnda:

--- Citat: piaggio_zip - 13 Svibanj, 2009, 14:45:07 ---ma nemoj skidati blokade bar do prvih 1000 km (iako se mnogi nebi sa mnom složili)
a blokadu možeš vratiti na varomat ako moraš na tehnički

--- Kraj citata ---
aj mi reci barem jedan pametan razlog zbog cega kod novog skutera ne skinuti blokadu sa variomata....

zarko17:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Svibanj, 2009, 14:47:02 ---aj mi reci barem jedan pametan razlog zbog cega kod novog skutera ne skinuti blokadu sa variomata....

--- Kraj citata ---
nebi bilo poželjno skidati odmah blokadu motor se mora prvo razraditi nakon 500 km možeš skiniti jednu blokadu a poslije ostale jer bi ti se moga motor sjebat

luna500rr:

--- Citat: zarko17 - 13 Svibanj, 2009, 15:00:35 ---nebi bilo poželjno skidati odmah blokadu motor se mora prvo razraditi nakon 500 km možeš skiniti jednu blokadu a poslije ostale jer bi ti se moga motor sjebat

--- Kraj citata ---

sjebat ce ti se prije s blokadom na variomatu, nego bez nje  :toothy12:

Drnda:

--- Citat: zarko17 - 13 Svibanj, 2009, 15:00:35 ---nebi bilo poželjno skidati odmah blokadu motor se mora prvo razraditi nakon 500 km možeš skiniti jednu blokadu a poslije ostale jer bi ti se moga motor sjebat

--- Kraj citata ---
mozes li mi onda objasniti na koji princip djeluje ta blokada na variomatu , te kada shvatis kako ona utjece, onda ces promijeniti misljenje

Joker2206:

--- Citat: luna500rr - 13 Svibanj, 2009, 15:01:53 ---sjebat ce ti se prije s blokadom na variomatu, nego bez nje  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Znači blokadu na variomat stavljaju iz razloga (ako ne već da bi se motoro očuvao prvih xxx km) ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju