Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (56/184) > >>

R@kija:
aerox ide puno brze od neosa 4t...ide oko 90 a neos bi trebo ic kojih 70...neaznam tocno al ja bi uzo roxa jel je to minareli lc,ima disk iza ...je da ce trajat neos duze jer je 4t ali rox je rox

Joker2206:
Hvala na brzom odgovoru. To je odprilike ono što sam tražio.
Što je sve potrebno skinuti od blokada da bi išao 90 ? Nije baš da moram, ali volio bih da mi skuter ide bar 80 što neos neće.

luki123:
Imam aprilia Sportcity one 50 2T. Prešao sam 300km. Imam danas namjeru skinut blokadu sa variomata. Da li da ostavim blokadu na auspuhu radi daljnjeg razrađivanja motora i čemu ona služi? Može li skuter proći tehnički samo sa blokadom na auspuhu?
hvala!

zarko17:
E ovako imam baotiana 2taktni skinute su mu sve blokade prešao 25000 kilometra ide 20 uzbrdo po pravcu 65-70(kako kad) e šta bi vi na njemu napravili da ide brže :help: :help: :help: :help: :help: 

piaggio_zip:

--- Citat: luki123 - 12 Svibanj, 2009, 14:29:24 ---Imam aprilia Sportcity one 50 2T. Prešao sam 300km. Imam danas namjeru skinut blokadu sa variomata. Da li da ostavim blokadu na auspuhu radi daljnjeg razrađivanja motora i čemu ona služi? Može li skuter proći tehnički samo sa blokadom na auspuhu?
hvala!

--- Kraj citata ---

ma nemoj skidati blokade bar do prvih 1000 km (iako se mnogi nebi sa mnom složili)
a blokadu možeš vratiti na varomat ako moraš na tehnički

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju