Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (55/184) > >>

sr team 1:
saznao sam di je

bigo:
Pozdrav svima, vidim, o ovoj temi ima vas dosta nešto za reći. Molio bi nekoga tko se razumije da mi se javi za ugradnju blokade na apriliu sr 50 racing replica, 2000. godište, ima karburator. Zainteresiran sam za blokadu na prekidač, nalazim se u između Šalate i Maximira. Inače, sve su serijske blokade skinute.

igor.sb:
javi se slowrideru

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=15747.0  :icon_thumright:

psycho:
jel mi moze neko rec kolko ima blokada na derbiu gp1 125 racing.odnosno gdje se sve nalaze blokade.hvala unaprijed

Joker2206:
Bok svima.
S obzirom na to da moj stari malo požuruje kupnju skutera (50 ccm) molio bih za vaše stručne prijedloge i savjete.
Odlučili smo se na Yamahu pošto smo i prije imali neosa, ali 2T, a sada bi kupili ili Aeroxa ili Neosa 4T.
Gledam na prodajnom mjestu karakteristike, ali meni to ne znači puno. Moj stari neos je išao sa skinutom blokadom 70-75.

E sada, što mene zanima: 4T, da ili ne i zašto ? I koliko bi ovaj Neos 4T mogao ići kada se skine blokada. Znam da je 4T motor moderniji, tiši, manje troši, mjenja se ulje, a ne mješa itd....ali mene ipak zanima koliko bi taj skuter išao kada se skine blokada, a koliko Aerox ?

Svaki koristan savjet je dobrodošao.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju