Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (51/184) > >>

speed:

--- Citat: so_kre - 17 Travanj, 2009, 14:40:58 ---Pozzz..imam pitanje...imam speedfight2 (2007 g)...moram s njim na tehnicki, a blokade su skinute...sto je najjednostavnije za napravit da se taj tehnicki prodje, a da se ne mora ic u ovlasteni servis na stavljanje blokade?

PS. nisam dobio nikakve djelove kad sam skidao blokadu...i ne kuzim se bas najbolje u motore.. :icon_biggrin:

hvala na odgovoru...:D

--- Kraj citata ---
skinuti variomat i staviti podlosku i tako smanjiti brzinu,

so_kre:

--- Citat: speed - 17 Travanj, 2009, 14:44:12 ---skinuti variomat i staviti podlosku i tako smanjiti brzinu,

--- Kraj citata ---

kakvu podlosku moram stavit?

Mr_Cholla:

--- Citat: so_kre - 17 Travanj, 2009, 14:40:58 ---Pozzz..imam pitanje...imam speedfight2 (2007 g)...moram s njim na tehnicki, a blokade su skinute...sto je najjednostavnije za napravit da se taj tehnicki prodje, a da se ne mora ic u ovlasteni servis na stavljanje blokade?

PS. nisam dobio nikakve djelove kad sam skidao blokadu...i ne kuzim se bas najbolje u motore.. :icon_biggrin:

hvala na odgovoru...:D

--- Kraj citata ---

blokada u Peugeota na variomatu je na 3 šarafa, za 5 minuta se skine ili vrati ako imaš odgovarajući alat.

Drnda:
onda napravi u tokara prsten koji se stavi izmedju variomata i ventilatora... neznam koje su dimenzije potrebne, ali na skoro svim skuterima su slicne koliko znam...

so_kre:
Hvala na odgovorima i savjetima...jos bi bilo idealno kad bi netko znao dimenzije..napominjem radi se o SF2.. :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju