Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (50/184) > >>

iwan023:
Jel neko ima sachs sX1 mozda?

Mr_Cholla:
Pozz, imam Peugeot Vivacity 2, 2005. godište. Skinuo sam blokadu na variomatu i odsjekao slijepo crijevo. Zanima me kako se skida blokada na airboxu, šta zapravo tačno treba uraditi, juče sam ga vadio ali nemam pojma šta treba uraditi... I da li ima ta neka CDI blokada i kako to funkcioniše ako ima :D
Hvala unaprijed.

zgubidan:
Evo ja se provozao na luni 400 km i napravio prvi servis 132 kn :laughing7:
E sada je vrijeme da skinem blokade jer mi se dosadilo vozikat ko neka baba na biciklu.
Smetam ostalima u prometu,svi me obilaze(vrlo često preblizu,skoro pa se češu retrovizori :angry7:)
Kada sam bio na servisu u ovlaštenoj radnji kaže majstor da luna vision2 ima samo 1 blokadu i to elektronsku(cdi)?
Zar nema luna još koju blokadicu? :icon_scratch:

luna500rr:

--- Citat: zgubidan - 17 Travanj, 2009, 00:59:31 ---Evo ja se provozao na luni 400 km i napravio prvi servis 132 kn :laughing7:
E sada je vrijeme da skinem blokade jer mi se dosadilo vozikat ko neka baba na biciklu.
Smetam ostalima u prometu,svi me obilaze(vrlo često preblizu,skoro pa se češu retrovizori :angry7:)
Kada sam bio na servisu u ovlaštenoj radnji kaže majstor da luna vision2 ima samo 1 blokadu i to elektronsku(cdi)?
Zar nema luna još koju blokadicu? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

cili auspuh ti je jedna velika blokada    :angry9:
promini ga nextom ili zx ili tt i vozaj se na projektilu, a ne sa blokadama. Ako ti ide preko 65 sve si blokade skinio, samo s drugim auspuhom ce ici preko 70  :icon_thumright:

so_kre:
Pozzz..imam pitanje...imam speedfight2 (2007 g)...moram s njim na tehnicki, a blokade su skinute...sto je najjednostavnije za napravit da se taj tehnicki prodje, a da se ne mora ic u ovlasteni servis na stavljanje blokade?

PS. nisam dobio nikakve djelove kad sam skidao blokadu...i ne kuzim se bas najbolje u motore.. :icon_biggrin:

hvala na odgovoru...:D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju