Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (52/184) > >>

zgubidan:

--- Citat: luna500rr - 17 Travanj, 2009, 09:59:03 ---cili auspuh ti je jedna velika blokada    :angry9:
promini ga nextom ili zx ili tt i vozaj se na projektilu, a ne sa blokadama. Ako ti ide preko 65 sve si blokade skinio, samo s drugim auspuhom ce ici preko 70  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Za sada nisam još ništa skinuo od blokada i ide 53 po valjcima na tehničkom.
Nema odblokiranih cdi-a u servisu pa sam morao naručiti.
Nadam se nekoj brzini od oko 70 km/h,tek toliko da ne smetam u prometu :laughing7:
A rolice ako mjenjam koliko mogu očekivati na krajnjoj ili na ubrzanju ?
Sada me šiša i Baotian :laughing7:

martin1111:
Ubrzanje možeš popraviti sa 4.7 grama rolicama krajnja ti je 75 po ravnome. Moja luna nije išla nikak dok sam nisam naštelao karb. I začepi si ono crjevo od povrata plinova jer od toga nikakve koristi samo ti se brže zaštopa karb

luna500rr:

--- Citat: martin1111 - 17 Travanj, 2009, 22:12:07 ---Ubrzanje možeš popraviti sa 4.7 grama rolicama krajnja ti je 75 po ravnome. Moja luna nije išla nikak dok sam nisam naštelao karb. I začepi si ono crjevo od povrata plinova jer od toga nikakve koristi samo ti se brže zaštopa karb

--- Kraj citata ---

isjeci ga na auspuhu i zacepi, pravi ti neku rezonantnu sklopku koja je takodjer blokada, onda ustelaj karb i pici

nirox:
Mene zanima ako skinem sve blokade s piaggio NRG 50ccm da li ću onda kad želim staviti blokadu za tehnički morat stavit ponovno sve blokade ili samo na mašini?

3alfa3:

--- Citat: nirox - 21 Travanj, 2009, 22:41:12 ---Mene zanima ako skinem sve blokade s piaggio NRG 50ccm da li ću onda kad želim staviti blokadu za tehnički morat stavit ponovno sve blokade ili samo na mašini?

--- Kraj citata ---

Ako ti je skuter manje/vise serijski, onda ti je najbolje rjesenje el. blokada s kojom si podesis max. brzinu za teh. pregled

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju