Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (41/184) > >>

SlowRider:
Korisnik foruma "Tiček" je burno reagirao jer je prije dobio blokadu nego mail, nisam htio pisati na papir objasnjenje nego sam htio da to rijesimo preko maila jer mogu tocno objasniti pomocu slika ako nesto nije jasno.

U vrlo kratkom roku sam dobio sljedeci odgovor:

"Dobio upute. Sve ok. Radi besprijekorno. Zahvaljujem puno i isprika zbog početne panike. Usput, jel to ima neki rok trajanja - mislim ono - oće to radit ovak bar dvije - tri godinice....Tek tolko da znam - da odma naručim još jednu ili......Pozdrav i još jednom hvala na svemu."

Za rok trajanja sam rekao da ce nadziviti skuter, ako nesto nebude stimalo zamjeniti cemo novom. :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: Erko - 25 Lipanj, 2008, 09:19:39 ---Pretrazio sam forum ali nigdje nisam nasao konkretan odgovor na moj problemcic.
Prije 2 mjeseca sam kupio Piaggio Fly 50 4T i nakon prvog servisa su mi skinuli "blokadu" na auspuhu i sad ide 50 i jos mi kaku kako neznaju ima li blokadu na variomatu i da budem zadovoljan sa 50 (ovlasteni su prodajni salon i servis a neznaju) pa mi treba info vezano za taj skuter, sta i kako jer mislim da bi trebao ici bolje ako ima ko iskustva svaki savjet bi pomogao. 

--- Kraj citata ---

Moras skinuti blokadu sa variomata (prsten) tada ce skuter ici preko 50km/h.

Erko:
 Hvala :icon_thumright:

veki333:
Da li netko zna gdje ima za kupiti CDI bez blokada?!?

Inače je motor Sachs Speed Force (isti kao Luna)

veki333:
Našao... sad se kotrljam  :happy6: malo brže...  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju