Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
stuntjunkie:
Treba da skinem blokade sa ludixa,znam da ima jedna na varijatoru i ono "slepo crevo"!!U ovlascenom srevisu im je zabranjeno da skidaju blokade a majstor mi trazi 30e,pa mi treba pomoc!
1.
Da li treba da se odvrcu ovi srafovi?
2.Da li ima ono crevce u air box-u?
3.Da li neko zna koja je dimenzija rolnica?
4.Kolika je fabricka gramaza rolnica?
Unapred hvala!!!
filip-cpi:
LJUDI IMAM PROBLEM IMAM SKUTER CPI IMA REZIC TECHNIGAS SKINUTU BLOKADU U ASUPUHU I NEZNAM KAJ MU JE IDE SAD PEDESET PET A PRIJE JE ISO BRZE NEZNAM KAJ DA NAPRAVIM IMA KO NEKAKAV PRIJEDLOg?????? :dontknow: :sad1: :angry7:
Drnda:
--- Citat: stuntjunkie - 04 Srpanj, 2008, 22:50:11 ---Treba da skinem blokade sa ludixa,znam da ima jedna na varijatoru i ono "slepo crevo"!!U ovlascenom srevisu im je zabranjeno da skidaju blokade a majstor mi trazi 30e,pa mi treba pomoc!
1.
Da li treba da se odvrcu ovi srafovi?
2.Da li ima ono crevce u air box-u?
3.Da li neko zna koja je dimenzija rolnica?
4.Kolika je fabricka gramaza rolnica?
Unapred hvala!!!
--- Kraj citata ---
To 1, uradi samo ako zelis malo prozraciti deklo, da se manje grije, 2:na koje crijevo mislis, 3: dimenzije su ti 16x13, a, za ovo 4:ti ne znam , pa skini blokade sam, tako ti je najjeftinije
Toyota Jarun:
Imam novu Gileru Runner 50cc, i napravio sam tek 300km i pitao sam jednog covijeka koji se razumije u motore i reko mi je da skinem blokadu tek na prvom servisu, a prvi mi je servise na 1000km, sad pitanje za vas dali da skinem blokadu tad ili mogu skinut blokadu ranije...
igor.sb:
--- Citat: Toyota Jarun - 23 Srpanj, 2008, 16:03:32 ---Imam novu Gileru Runner 50cc, i napravio sam tek 300km i pitao sam jednog covijeka koji se razumije u motore i reko mi je da skinem blokadu tek na prvom servisu, a prvi mi je servise na 1000km, sad pitanje za vas dali da skinem blokadu tad ili mogu skinut blokadu ranije...
--- Kraj citata ---
ako ti nije stalo do garancija radi sta oces :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju