Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (40/184) > >>

iMotica:
W T F????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

e ovo je preveč...čak i za mene.  :redface: :violent1: :violent1: :visi: :visi: :sad147: :sad120: :sick26: :sign014: :sign014: :giljotina: :giljotina: :giljotina: :angry4: :angry4: :tard: :tard: :icon_pale: :icon_pale:

majic_sk:
aj aj, dečki nećemo više spamat...sad ste vidili slike, pa imate razlog navratit do siska da vidite ivanu...ovoga tj. da bacimo đir svi zajedno.... :icon_biggrin:

iMotica:

--- Citat: majic13 - 24 Lipanj, 2008, 00:45:28 ---aj aj, dečki nećemo više spamat...sad ste vidili slike, pa imate razlog navratit do siska da vidite ivanu...ovoga tj. da bacimo đir svi zajedno.... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

jooj majiću..znala sam da si ljubomoran na gileru moju..ali toliko,ispao si jadan..nikad neću pasti na tvoju razinu..hahahah  :notworthy: :notworthy:

majic_sk:

--- Citat: iMotica - 24 Lipanj, 2008, 00:47:29 ---
--- Citat: majic13 - 24 Lipanj, 2008, 00:45:28 ---aj aj, dečki nećemo više spamat...sad ste vidili slike, pa imate razlog navratit do siska da vidite ivanu...ovoga tj. da bacimo đir svi zajedno.... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

jooj majiću..znala sam da si ljubomoran na gileru moju..ali toliko,ispao si jadan..nikad neću pasti na tvoju razinu..hahahah  :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---
a jbg...natjerat ću i ja svog tatu jednog dana da mi kupit kit :icon_thumright: ;D

Erko:
Pretrazio sam forum ali nigdje nisam nasao konkretan odgovor na moj problemcic.
Prije 2 mjeseca sam kupio Piaggio Fly 50 4T i nakon prvog servisa su mi skinuli "blokadu" na auspuhu i sad ide 50 i jos mi kaku kako neznaju ima li blokadu na variomatu i da budem zadovoljan sa 50 (ovlasteni su prodajni salon i servis a neznaju) pa mi treba info vezano za taj skuter, sta i kako jer mislim da bi trebao ici bolje ako ima ko iskustva svaki savjet bi pomogao. 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju