Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
Axo_Keki:
pozdrav svima
ovako posjedujem QİNGQİ QM50T-3e presao sam sa njim negdje oko 2.700 km i za sada nisam imao nikakvih kvarova
niti bilo sta drugo,jedino sto me muci jeste to sto skuter ne ide vise od 50 km/h!!!!!???Zasto????Kazu İMA BLOKADE!!!!
E ja sad pitam VAS gdje se te blokade nalaze i kako da ih skinem???
Nadam se da cete mi POMOCİ
pozdrav
R50X:
Malo mi je neugodno - 2. post a vec vas za nesto molim. Ovako ja imam TGB R50X star 1 mjesec ,na prvom servisu na 500 km su mi skinuli blokadu onu s variomata i dobio sam neki žuti prsten i uglavnom sad mi je maksimalna brzina kad se motor malo zagrije oko 75 km/h a to mi je nekako malo za 5 ks pa bi molio ako tko ima TGB-a ili se kuzi s njima da mi kaze je li moguce da je ostala jos koja blokada u auspuh ili negdje, unaprijed hvala
speed:
--- Citat: R50X - 07 Rujan, 2007, 21:06:55 ---Malo mi je neugodno - 2. post a vec vas za nesto molim. Ovako ja imam TGB R50X star 1 mjesec ,na prvom servisu na 500 km su mi skinuli blokadu onu s variomata i dobio sam neki žuti prsten i uglavnom sad mi je maksimalna brzina kad se motor malo zagrije oko 75 km/h a to mi je nekako malo za 5 ks pa bi molio ako tko ima TGB-a ili se kuzi s njima da mi kaze je li moguce da je ostala jos koja blokada u auspuh ili negdje, unaprijed hvala
--- Kraj citata ---
mozda ti kilometar sat ne laze pa je to stvarna brzina,mozda pise u knjizici da ima 5 konja,a budi sretan ako ima 4-4,5,to je sasvim solidna brzina
SlowRider:
Meni je u bivsoj knjizici pisalo 5kw za serijskih 50ccm :thefinger:
R50X:
U knjizici vozila mi pise da ima 4 kw (5.5 ks) a po tvornickim podatcima ima 3.5 kw (4.9 ks). I jos me zanima - iz auspuha (prije prvog lonca) okomito ide neka cijev koja se poslije susava i ide u neku gumenu cijev - je li to slijepa cijev i ako je odrezem ocu li dobiti sto na akceleraciji ili brzini.I jos me zanima koje rolice idu u TGB-a i da li uzmem kombinaciju lakih i teskih ili kako vec i koliko to kosta i gdje to mogu kupiti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju