Tehnički kutak > Blokade
BLOKADE (Pitanja i odgovori)
vpucko:
nemoj nist mjesat rolice, samo odi u seris i reci da ti trebaju serijske rolice za skut!
Exit:
isss... kojih vi problema imate... jbt ja iam usranog baotiana, skinio mu jednu jedinu blokadu sto ima i ide 80 km/h... blokada na njemu se skine za nekih 10-15 min... strasno komplicirano... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
i evo jos jedan savjet za one koji imaju baotiana: NE TRPAJTE U NJEGA 95icu, IDITE NA OMV I TRPAJTE SUPER 100 !!! :headbang: :headbang: :headbang:
R50X:
--- Citat: Exit - 14 Rujan, 2007, 21:19:31 ---isss... kojih vi problema imate... jbt ja iam usranog baotiana, skinio mu jednu jedinu blokadu sto ima i ide 80 km/h... blokada na njemu se skine za nekih 10-15 min... strasno komplicirano... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
i evo jos jedan savjet za one koji imaju baotiana: NE TRPAJTE U NJEGA 95icu, IDITE NA OMV I TRPAJTE SUPER 100 !!! :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
Kad ti na satu od baotiana pise da ides 80 onda znas da ti sat laze za barem 15 km/h. Moj TGB ima 2 konja jaci motor a uz to je jos i 2T ,ima kakav takav rezonantni auspuh i sportski variomat pa jedva ide 75 km/h (ja imam 76 kg)
Yamaha_spy:
Hihi teži si nego cijeli skuter ;D Baotian je dobar skuter, ali nije za neko divljanje.
R50X:
--- Citat: Yamaha_spy - 15 Rujan, 2007, 14:39:08 ---Hihi teži si nego cijeli skuter ;D Baotian je dobar skuter, ali nije za neko divljanje.
--- Kraj citata ---
Moj skuter ima 90 kg ,baotian je dobar skuter ali 80 ne ide ni da ga iz avioa bacis ( mislim na serijski )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju