Tehnički kutak > Blokade

BLOKADE (Pitanja i odgovori)

<< < (23/184) > >>

Punisher:
Još jedan sredio, aj sad si miran kad budeš na tehnički išao  :icon_thumright:

stupido:
Evo spojio ja oko 1,5 mikroF i sve super radi  prvih 300-tinjak metara,
a kasnije sve sporije i nakon nekih 500 m jedva da krene. :icon_scratch: Nakon cca 5 sati
spajanja i živciranja odustao sam i sastavio cijeli skut. Ako netko zna u čemu
je problem neka pomogne pa kad će mi se dat budem opet probao.

Punisher:

--- Citat: stupido - 26 Srpanj, 2007, 19:41:16 ---Evo spojio ja oko 1,5 mikroF i sve super radi  prvih 300-tinjak metara,
a kasnije sve sporije i nakon nekih 500 m jedva da krene. :icon_scratch: Nakon cca 5 sati

--- Kraj citata ---
Samo mi nemoj reći da si pri tom putovanju držao pun gas...

Ako jesi nije ni čudo što je poslije sporije išao.

Ova blokada radi na principu da ne napaja konstantno svjećicu, nego krade impulse. AKo si držao pun gas cijelo vrijeme jednostavno se cilindar nakrcao benzinom koji nije izgarao i samim time se gušio.

Blokadu samo upališ kad te pandurija zaustavi ili kad ideš na tehnički.

stupido:
A držao sam pun gas da vidim kolko ide, a kasnije sam skužio što ga sporije vozim duže bude izdržao.
Nisam znao to da ne smijem pun gas pa sam si mislio da sam nešto krivo spojio i poslo sve u q.ac
Fala na informaciji. Sutra ga opet slažem :headbang:

speed:

--- Citat: stupido - 26 Srpanj, 2007, 19:41:16 ---Evo spojio ja oko 1,5 mikroF i sve super radi  prvih 300-tinjak metara,

--- Kraj citata ---
ne smijes se vozit s upaljenom blokadom,blokada ti krade impulse svijecici i na ful gasu ne moze zapalit svu smjesu u cilindru,stavi je natrag i pali je samo kad ides na tehnicki ili kad te policija zaustavi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju