Općenito > Generalno o skuterima
speedfight II za 13,2 K kn
StreetRunner:
--- Citat: speed - 05 Svibanj, 2007, 13:15:06 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 05 Svibanj, 2007, 05:43:33 ---mislim da nije u redu da ga uspoređuješ s kinezima... ipak je mnogo kvalitetnije napravljen u mnogim detaljima. i plastike su izvrsne... sječam se kad sam pao, ja se razbio kao čkapi, a plastika se samo ostrugala! :toothy9:
--- Kraj citata ---
ja sam pao dosta puta al ni jedna plastika nije pukla,samo se izgrebala
--- Kraj citata ---
meni prijatelj isto,pao je dosta puta i nikad pukle plastike.Speedfight ako ga nesmiliš frizirat on je sasvim solidan skuter i jamči dugotrajnost.Malo su mu skuplji servisi ali zato servisi nisu baš česti.Mislin da troši dosta ulja što mu je mana
marko.p:
sf2 te novce vrijedi...ja imam na svom 22 000 km,a frend je na svome imao 40 000 km...izdržljiv je...
StreetRunner:
--- Citat: speedfight - 05 Svibanj, 2007, 13:27:20 ---sf2 te novce vrijedi...ja imam na svom 22 000 km,a frend je na svome imao 40 000 km...izdržljiv je...
--- Kraj citata ---
prijatelju mi je sf bloka tek na 53000 km.Dosta je izdržljiv bija ali trošio je ulja više nego benzine :laughing7: :laughing7: :laughing7:
ivanm:
npr serijske rolice su teška banana, trebalo bi ih odmah zamjeniti nekima tipa malossi iste gramaže jer ove pežoove imaju željezni uteg a plastika se brzo troši, pa hoće poderat kanale na variomatu, tak je kod mene bilo..
česta izmjena, svakih 4-5000, a na zipu sam bez beda imo 10 000 km...
marko.p:
u karlovcu je jedna pizzerija imala sf2 i imao je 56 000 km,ali neznam di je završio...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju