Općenito > Generalno o skuterima

speedfight II za 13,2 K kn

(1/8) > >>

filiplatinovicz:
danas bio u milom forticaru i vidim da je speedfight II 50, 13,2 K kn, 100 (2T) oko 17,5 K kn.
piše da je to popust od 20 posto... i ne čini mi se lose za tu kvaliutetu skutera... znam da će ga mnogi zdušno popljuvat, ali ipak!

ivanm:
da stvarno i ja se čudim kako je tak jeftin, bio je 16 000 prošle godine..
ima puno konkurencije, a piaggio NRG možeš nabavit za 1000 kn više..
nevjerujem da je lošiji od prethodnika u smislu kvalitete, makar je kolega hac primjetio da novi trekker ima neke kineske dijelove.. :icon_scratch:
ali dosta su ga ugušili, stavili dosta blokada, elektronika je zblokirana, jedan ležaj na radilici je manji od drugoga sto otežava bilokakav tuning..
ima dosta razloga zašto NEBI KUPIO novog pežoa..

Punisher:

--- Citat: ivanm - 04 Svibanj, 2007, 18:11:17 ---da stvarno i ja se čudim kako je tak jeftin, bio je 16 000 prošle godine..
ima puno konkurencije, a piaggio NRG možeš nabavit za 1000 kn više..
nevjerujem da je lošiji od prethodnika u smislu kvalitete, makar je kolega hac primjetio da novi trekker ima neke kineske dijelove.. :icon_scratch:
ali dosta su ga ugušili, stavili dosta blokada, elektronika je zblokirana, jedan ležaj na radilici je manji od drugoga sto otežava bilokakav tuning..
ima dosta razloga zašto NEBI KUPIO novog pežoa..

--- Kraj citata ---
Onda su zato i spustili cijene da bi poslije mogli još više zarađivati na tuning dijelovima... inače Speedfight je i više nego solidna gradska jurilica...

ivanm:
spustili su oni zato jer im je pala prodaja zbog jeftinih kineza ali i zbog velike konkurencije piaggia..
i prije je bilo neisplativo tunirat pežoa, a sad bude pogotovo, nitko ga više nebude ni slagao..
mi smo rijetki izuzetci.. 
inače je solidan pežo ali se nemože s ničim mjeriti s talijanima, osim možda po udobnosti..
tu su negdje između kine i italije..

filiplatinovicz:
ja sam sa svojim posve zadovoljan... a osim toga je i vrlo lijep!
no dobro, ja ne razmišljam o tuningu. meni je ok odblokana serijala... i mislim da bi meni bilo glupo tunirat. Imam A pa mogu vozit kaj hoću... ali za grad mi je peugeot vrlo praktičan. nadalje: prednosti su vodeno hlađenje, dva diska, dobra ciklistika, laka promjena guma...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju